"Να καταλάβουν όλοι σε ποιον σύλλογο έχουν έρθει" (VIDEO)

Στο νέο συμβούλιο της ΚΑΕ ο Σταύρος Δουβής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

douvis-δουβηςΟ Σταύρος Δουβής είναι ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονται σήμερα στην οικογένεια της “Βασίλισσας” και είχαν ζήσει από κοντά την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού το 1968. Εμφανώς συγκινημένος περπατούσε στο Παναθηναϊκό στάδιο και λίγο μετά τόνισε:

“Κοιτώντας γύρω μου νομίζω ότι είναι τρεις ή τέσσερις αυτοί που ήταν εκείνη τη μέρα εδώ, όπως κι εγώ. Περνάμε αυτό το μήνυμα στα νέα παιδιά της ομάδας για να καταλάβουν σε ποιον σύλλογο έχουν έρθει. Ειδικά οι ξένοι. Οι Έλληνες το ξέρουν. Ελπίζω ότι με το ίδιο σθένος και με την ίδια αποφασιστικότητα που έδειξαν όλα τα χρόνια όσοι υπηρέτησαν αυτό τον σύλλογο να συνεχίσει και η ομάδα που επέστρεψε στον κορυφαία κατηγορία και να κάνει το καθήκον της για να τιμήσει εκείνους τους ανθρώπους που έπαιζαν τότε και ειδικά τον Γιώργο Αμερικάνο που έφυγε από τη ζωή”.

Σε ότι αφορά στην ερώτηση για το τι θυμάται από εκείνη τη μέρα, ο κ. Δουβής υποστήριξε: “Τα πάντα. Το πως …κρεμόντουσαν οι φίλαθλοι όχι μέσα στις κερκίδες, αλλά πάνω απ’ αυτές και έξω από γήπεδο. Για να αποχωρήσει αυτός ο κόσμος πέρασε μιάμιση ώρα. Είχε γεμίσει όλη η Αθήνα και ο ενθουσιασμός ήταν απίστευτος”.

[youtube id=”ClGJLBZCwoE” width=”600″ height=”350″]

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X