Δημητρίου: «Χωρίς φόβο, αλλά με σεβασμό απέναντι στην καλύτερη ομάδα»

«Μάγκες» στο χωράφι της Καισαριανής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alimos-aek-αλιμος-αεκΤη μεγάλη έκπληξη καλείται να κάνει στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (04/04) ο Άλιμος. Η αθηναϊκή ομάδα θα κερδίσει το εισιτήριο για τα μπαράζ παραμονής μόνο αν γίνει η πρώτη που θα υποχρεώσει σε ήττα την ΑΕΚ και όπως είναι λογικό, η αποστολή έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ο τεχνικός, Πέτρος Δημητρίου δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε χωρίς άγχος το ματς αυτό. Θα παίξουμε τη μπάλα μας χωρίς φόβο, αλλά με σεβασμό απέναντι στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε».

Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας έμεινε ο τιμωρημένος Νικολόπουλος, όμως μπήκαν στην 20άδα, τόσο ο Γαβριήλ που αποθεραπεύτηκε, όσο και ο Καλαϊτζίδης που πήρε άδεια από τον στρατό. Η 20άδα, η οποία θα συγκεντρωθεί στις 12:00 του Σαββάτου (04/04) στο γήπεδο του Αλίμου αποτελείται από τους: Σταυριανό, Μπαντίκο, Μαυρίδη, Κάρδαρη, Γαβριήλ, Καρακώστα, Τεϊσέιρα, Παντελή, Ιωάννου, Καλαϊτζίδη, Τιάγκο, Ελευθεριάδη, Μπεριέξ, Τσατσαρή, Άλεξ, Σαγανά, Μπονγκ, Σταύρου, Νικολάου, Ρούπι.

Πηγή: flnews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X