Πήγε για τον Βάλτερ, αλλά ενθουσιάστηκε με τον Πέτρος για αντί…Πέτρος Μάνταλος

Πήγε για τον Βάλτερ, αλλά ενθουσιάστηκε με τον Πέτρος για αντί…Πέτρος Μάνταλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

petros-πετροςΚατά το διάστημα της παραμονής του στη Βραζιλία, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς παρακολούθησε πολλά παιχνίδια. Σε τρία από αυτά μετείχε η Κορίνθιανς, που σε αυτό το διάστημα έδινε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που αναδείχθηκαν πέρυσι ή που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ετσι, ενώ ο «Μίλο» πήγε για να δει τον γκολκίπερ Βάλτερ που του είχε προταθεί, ξετρελάθηκε με τον Πέτρος που φαντάζει ιδανική επιλογή για να πλαισιώσει και να καλύψει το κενό όσο θα υπάρχει, του άτυχου Πέτρου Μάνταλου.

Ο Πέτρος είναι 26 ετών και έχει σταθερά ανοδική πορεία. Έκανε δύο πολύ καλές σεζόν με τη Μπόα Εσπόρτε (62 ματς με τέσσερα τέρματα) και πέρυσι με την Κορίνθιανς – ως δανεικός από την Πεναπολένσε – καθιερώθηκε: επαιξε σε 28 παιχνίδια σκοράροντας δύο φορές, έφτασε να αγωνίζεται στο Κόπα Λιμπερταδόρες, εκτίναξε το κασέ του. Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει ως επιτελικός μέσος, αλλά και ως «οκτάρι» και αρέσει πολύ. Το θέμα βέβαια είναι το κασέ του και οι απαιτήσεις της ομάδας του.

Οσον αφορά τον Βάλτερ, είναι μια από τις λύσεις που θα εξετάσει η ΑΕΚ για τη θέση του έμπειρου τερματοφύλακα που θα κληθεί από το καλοκαίρι να πλαισιώσει τον Ανέστη. Στα 28 του, ο Βάλτερ έχει γυρίσει σε πολλές ομάδες, αλλά την τελευταία διετία παίζει στην Κορίνθιανς. Πέρυσι έκανε μόλις τέσσερις συμμετοχές και 12 στο σύνολο, αλλά ήταν βασικός στα ματς του διαστήματος παραμονής του «Μίλο» στη Βραζιλία. Θεωρείται έμπειρος και καλός με τη μπάλα στα πόδια, ενώ σημαντικό πλεονέκτημα είναι πως διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο (ο μόνος από όλους τους Βραζιλιάνους που συζητούνται).

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X