Αρκάδη: «Η ΑΕΚ γεννήθηκε μέσα από την καταστροφή και δεν μένει αμέτοχη»

Αρκάδη: «Η ΑΕΚ γεννήθηκε μέσα από την καταστροφή και δεν μένει αμέτοχη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÑÊÁÄÇ ËÁÌÐÑÏÐÏÕËÏÓ   ÅÊÄÇËÙÓÇ ÔÏÕ "×ÁÌÏÃÅËÏÕ ÔÏÕ ÐÁÉÄÉÏÕ" ÃÉÁ ÔÇÍ ÕÐÏÓÔÇÑÉÎÇ ÔÇÓ ÄÑÁÓÇÓ "ÌÉÁ ÕÐÏÃÑÁÖÇ, ÐÏËËÁ ×ÁÌÏÃÅËÁ"Η διευθύντρια επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ και αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη ανέφερε στην σημερινή εκδήλωση στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για την παρουσία της Ενωσης «Όπως όλοι γνωρίζουμε, όπως ακριβώς το ποδόσφαιρο έτσι και το μπάσκετ είναι αθλήματα λαϊκά που συγκινούν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη και δεν περιορίζονται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Σημαίνουν πολλά περισσότερα όπως κοινωνικό έργο στο οποίο πρέπει να συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές και οι μπασκετμπολίστες και γενικότερα όλοι οι αθλητές. Για το λόγο αυτό λοιπόν, όταν αφορά μία δράση τα παιδιά στη χώρα μας είναι ιδιαίτερα αισθητοποιημένοι.

Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που γεννήθηκε μέσα από την καταστροφή και αναφέρομαι στην Μικρασιατική καταστροφή. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μείνει αμέτοχη στα προβλήματα του κόσμου. Συμμετέχουμε σε κάθε δράση που μας δίνεται η δυνατότητα και μάλιστα έχουμε εκπονήσει κοινωνικό πλάνο, το οποίο θα ανακοινώσουμε τις προσεχείς ημέρες και θα διαρκέσει για όλη τη χρονιά. Η περίπτωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» είναι πολύ σημαντική για εμάς. Άλλωστε έχουμε συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν με το ίδρυμα και έχουμε πει σε όλους την ιστορία του μικρού Ανδρέα που αναφέρθηκε προηγουμένως.

Ευχόμαστε η δράση αυτή να πάει πολύ καλά μετά από τη σημερινή εκδήλωση, ο κόσμος να ευαισθητοποιηθεί περισσότερο και να πετύχει. Δεν υπάρχει καλύτερη εικόνα από το να βλέπουμε ένα παιδί ευτυχισμένο».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X