Με το μυαλό στη νίκη και στην... Τούμπα

ΦΩΤΟ από το Παμβοχαϊκός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÐÁÌÂÏ×ÁÉÊÏÓ - ÁÅÊ (VOLLEYLEAGUE 2014-2015)Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για την τελευταία αγωνιστική της Volleyleague με αντίπαλο την Ορεστιάδα το Σάββατο (17:00) στη Γλυφάδα και ο Αντώνης Παπαδόπουλος εστίασε όλη την εβδομάδα  στην τόνωση της αυτοπεποίθησης των παικτών. Μια πολύ δύσκολη σεζόν φτάνει στο τέλος της, τα προβλήματα εδώ και καιρό είναι δεδομένα, αλλά οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν ότι έχουν στο γήπεδο για να πάρουν τη νίκη και να συνεχίσουν την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία μέσω των πλέι άουτ.

Η ΑΕΚ έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς, η Λαμία έχει 15, η ΜΕΝΤ 16, ο Άρης 20 και η Ορεστιάδα 24, χωρίς να έχει πλέον βαθμολογικό κίνητρο. Η ΑΕΚ φυσικά στοχεύει στη νίκη για να είναι δεδομένη η παρουσία της στα πλέι άουτ, αλλά σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό, θα εύχεται να μην πάρει καθαρή νίκη η ΜΕΝΤ επί της Κηφισιάς στην Τούμπα, ώστε να μην φτάσει η μεταξύ τους διαφορά στους 10 βαθμούς. Αν συμβεί αυτό τότε η ομάδα που πέρυσι κατέκτησε το Λιγκ Καπ, θα υποβιβαστεί άμεσα.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X