Στάινσον: Ο Γκούντιονσεν είναι άλλο πράγμα!

Ξανά με το 22 ο «Γκούντι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

goundjonsen-γκουντγιονσενO Έιντουρ Γκούντιονσεν στα 36 του χρόνια απέδειξε πως μπορεί να είναι και πάλι ανταγωνιστικός σε υψηλό επίπεδο. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα στην εθνική του ομάδα, ξεκίνησε βασικός και άνοιξε το σκορ στο 3-0 της Ισλανδίας μέσα στο Καζακστάν (αντικαταστάθηκε στο 83’ από τον Φινμπόγκασον). O Γκούντιονσεν λόγω του σοβαρού του τραυματισμού δεν είχε καταφέρει να βοηθήσει ιδιαίτερα την ΑΕΚ την περίοδο 2011-12, ωστόσο οι φετινές του εμφανίσεις με τη Μπόλτον (15 ματς, 3 γκολ, 2 ασίστ) στην Τσάμπιονσιπ οδήγησαν σε συζητήσεις μαζί του τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Λαρς Λάγκερμπακ. Ο Σουηδός που έχει αναμορφώσει την εθνική Ισλανδίας έπεισε τον Γκούντιονσεν να ανακαλέσει την απόσυρσή του από την εθνική κι έτσι κλήθηκε ξανά για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο του 2013.

Ο «Γκούντι» είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής με 25 γκολ σε 79 συμμετοχές και τις τελευταίες μέρες άπαντες μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την περίπτωσή του. Ο πρώην συμπαίκτης του Γκρέταρ Στάινσον ανέφερε:

«Πρόκειται για έναν πολύ ξεχωριστό ποδοσφαιριστή. Ο Γκούντιονσεν είναι άλλο πράγμα! Ήταν φανταστικό που έκανα προπόνηση μαζί του. Να παίζεις δίπλα στον Γκούντιονσεν είναι υπέροχη εμπειρία! Είναι τυχεροί οι οπαδοί της Μπόλτον που τον βλέπουν από κοντά να αποδίδει τόσο καλά».

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X