Ενδιαφέρον εταιρίας για το χάντμπολ - Τι ειπώθηκε στη συνάντηση

Εδωσαν και την ψυχή τους και στο φινάλε «λύγισαν» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÔÅËÉÊÏÓ ÊÕÐÅËËÏÕ 2014-2015)Ομάδα μάνατζερ που εκπροσωπεί την εταιρία Slide είχε χθες αργά το βράδυ συνάντηση στην «Κίτρινη Γκαζόζα» στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάνοντας την δική της πρόταση για το μέλλον του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ.

Η εν λόγω εταιρία δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς όπως η προώθηση προϊόντων, κινητοί σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων , ενεργειακά αυτόνομες εμπορικές μονάδες, μέσωτων οποίων και θα ενισχύσουν το τμήμα χάντμπολ. Οι εκπρόσωποι τους Θοδωρής Δημητρουλάκος και Κώστας Σιμάτος παρουσίασαν σήμερα το πλάνο που έχουν καταρτίσει για την στήριξη της ομάδας χάντμπολ, η οποία θα γίνεται με διάφορους τρόπους. Για την ακρίβεια έγινε γνωστό πως σε συνεργασία και συνεννόηση με τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας θα προσελκύσουν παιδιά από κάθε σχολείο του Δήμου που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα και οι αθλητές του χάντμπολ θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, διδάσκοντας στα παιδιά το χάντμπολ. Παράλληλα θα δημιουργηθεί μια Ακαδημία χάντμπολ που θα στεγαστεί σε ένα από τα σχολεία της Νέας Φιλαδέλφειας, γεγονός που αποτελεί εισήγηση του προπονητή, Γιάννη Αρβανίτη.

Οι δύο εκπρόσωποι της Slide έδειξαν ιδιαίτερα φιλόδοξοι για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, τονίζοντας πως επέλεξαν από τον Δήμο Φιλαδέλφειας να ενισχύσουν τον υγιή και ερασιτεχνικό αθλητισμό μέσα από το τμήμα της ΑΕΚ ενώ αντίστοιχα από την δραστηριοποίηση τους σε άλλους Δήμους, έχουν ενισχύσει άλλους τομείς. Μάλιστα, τόνισαν ότι έχουν βρει λύση και για το γηπεδικό πρόβλημα της Ενωσης, ενώ στην συνάντηση βρέθηκαν και αθλητές της ΑΕΚ και ο προπονητής Γιάννης Αρβανίτης.

Ωστόσο, αυτό που ήταν αρκετά ασαφές ήταν η συμβολή τους στο μπάτζετ της ομάδας, κάτι που προφανώς πρέπει να γίνει σε συνάντηση με την διοίκηση της Ερασιτεχνικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X