Τα λένε για Λούκα και για τους ...άλλους

Τα λένε για Λούκα και για τους ...άλλους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic lucca bajevicΤο δεύτερο μεταγραφικό ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία ολοκληρώθηκε, με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να συνεχίζει τις επαφές του τόσο με την πλευρά του Λούκα, όσο και με ατζέντηδες άλλων ποδοσφαιριστών. Ο “Μίλο” ενδεχομένως και σήμερα να έχει συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς προκειμένου να τον ενημερώσει για όλες τις κινήσεις που πραγματοποίησε στη διάρκεια της παρουσίας του στη χώρα της σάμπα, με μοναδικό στόχο την ενίσχυση της Ένωσης ενόψει της επόμενης σεζόν. Οι δύο άνδρες αναμένεται να βάλουν κάτω τα έως τώρα δεδομένα και να αποφασίσουν πως θα κινηθούν άμεσα μεταγραφικά, χωρίς να περιμένουν να φτάσει το καλοκαίρι. Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ άλλωστε είναι να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο νωρίς τα ανοιχτά ζητήματα που αφορούν στο έμψυχο δυναμικό.

Η περίπτωση του Λούκα είναι λογικό να αποτελέσει  βασικό θέμα συζήτησης από τη στιγμή που ο είναι επιβεβαιωμένο ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει τους “κιτρινόμαυρους”. Πως έχουν διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή τα δεδομένα; Όπως σας ενημέρωσε από χθες το μεσημέρι το enwsi.gr, οι πιθανότητες να φορέσει ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν είναι πάρα πολλές, από τη στιγμή που προς το παρόν τουλάχιστον η Κρισιούμα δε συζητάει καν το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες υπάρχει ακόμα αισιοδοξία ότι μπορεί να προκύψει συμφωνία είτε για δανεισμό, είτε ακόμα και για συνιδιοκτησία του παίκτη με την εταιρία μάνατζερ στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του. Το βέβαιο πάντως είναι ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη υπόθεση.

Εννοείται ότι ο Μιλοβάνοβιτς δεν είδε μόνο τον Λούκα στο χρονικό διάστημα που βρέθηκε στη Βραζιλία και για το λόγο αυτό αναμένεται να θέσει στο τραπέζι των συζητήσεων όλες εκείνες τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδεχομένως να ενδιαφέρουν την ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X