Μόνο για πώληση και όχι για δανεισμό του Λούκα κάνουν λόγο οι Βραζιλιάνοι

Τσεκάρουν και τον Λούκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

luca loyka loucaΤο θέμα του Λούκα παραμένει στο μεταγραφικό “κάδρο” της ΑΕΚ, αλλά σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στη Βραζιλία, το ενδεχόμενο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Συγκεκριμένα αυτό που σημειώνεται στην ιστοσελίδα “globoesporte” είναι ότι οι διοικούντες την Κρισιούμα δε συζητούν το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη, αλλά μόνο την παραχώρησή του με μεταγραφή.

“Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν η ΑΕΚ ήρθε σε επικοινωνία με τη διοίκηση, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση. Τώρα το ενδεχόμενο να μετακομίσει ο Λούκα στην Ευρώπη προέκυψε και πάλι, αλλά φαίνεται να μην προχωράει. Ο Λούκα δεν πιστεύει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλή επιλογή για την καριέρα του, ενώ την ίδια στιγμή η Κρισιούμε συζητάει μόνο το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη και όχι δανεισμού του, με τον υπεύθυνο της ομάδας να τονίζει να χαρακτηριστικά: “Δεν ξέρω από που έχει προκύψει το ενδεχόμενο του δανεισμού. Ναι μεν τέθηκε προς συζήτηση, αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.”

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X