Οι λόγοι που η ΑΕΚ πάει στο Σίτι, η ευρωπαϊκή άδεια και ο πανικός στους αντιπάλους

elite-ελιτΤο enwsi.gr έφερε στην επιφάνεια το τεράστιο θέμα με τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο Elite program και τη διαφαινόμενη συμμετοχή της στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, που ταράζει τα λιμνάζοντα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μια κίνηση που εντάσσει την ΑΕΚ δίπλα στα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ του πλανήτη, δίπλα σε κολοσσούς όπως είναι οι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ. Αλλωστε, αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που η ΑΕΚ επέλεξε το χρηματιστήριο του Λονδίνου, που είναι το μοναδικό αξιόπιστο που δέχεται ποδοσφαιρικές εταιρείες.

Η ένταξη της ΑΕΚ στο Elite program θα συζητηθεί στις 27 Απριλίου από τους υπεύθυνους του πρότζεκτ στο χρηματιστήριο του Λονδίνου και αναμένεται να έχει πανηγυρικό χαρακτήρα για την ΑΕΚ. Αλλωστε, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις χάρη στις ενέργειες και τον καθοριστικό ρόλο που είχε στη διαδικασία ο Μάκης Αγγελόπουλος. Αλλωστε, ήδη η ΑΕΚ συζητείται με ενθουσιασμό στην Ευρώπη και υπάρχουν πληροφορίες από την ΟΥΕΦΑ, που αναφέρουν πως η ΑΕΚ έχει εξασφαλισμένη αδειοδότηση για τα επόμενα χρόνια. Εάν μάλιστα είχε προχωρήσει στο Κύπελλο, θα μπορούσε, από την επόμενη κιόλας σεζόν, να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από την ώρα που κυκλοφόρησε η κίνηση ματ της ΑΕΚ με το χρηματιστήριο του Λονδίνου, υπήρξε πανικός σε πολλές ανταγωνίστριες ευρωπαϊκές ομάδες. «Εχουν τρελαθεί και είμαστε ακόμα στην αρχή. Σε λίγο δεν θα ξέρουν τι θα τους περιμένει», σχολίασε χαρακτηριστικά στο enwsi.gr κορυφαίο στέλεχος της ΠΑΕ. Πηγές της ΑΕΚ επισήμαναν με νόημα, πάντως, πως ακόμα και αν υπάρξουν ορισμένοι καλοθελητές, που θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευθούν τις πηγές τους στο Σίτι του Λονδίνου για να χαλάσουν τη συμφωνία, τα πάντα έχουν πλέον δρομολογηθεί.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X