Εκτόξευση!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aggelopoulos-aslanidis-melissanidis-αγγελοπουλος-ασλανιδης-μελισσανιδηςΑυτές οι μέρες που διανύουμε, ενδεχομένως σε λίγο καιρό να θεωρούνται ιστορικές. Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών ήταν καταιγιστικές και προκάλεσαν απόλυτη ανατροπή των δεδομένων. Σε μια περίοδο που είχε κορυφωθεί η σπέκουλα και η καταστροφολογία για το γήπεδο, τα πράγματα αλλάζουν. Το Συμβούλιο της Επικρατείας δικαίωσε πανηγυρικά την ΑΕΚ απορρίπτοντας σε χρόνο ρεκόρ τις προσφυγές του δήμου και των «17», ο δήμος αναγκάστηκε να λειτουργήσει υπό καθεστώς λογικής, τα πράγματα δείχνουν πως μπαίνουν στον δρόμο τους.

Αυτό από μόνο του, θα μπορούσε να αποτελεί την είδηση της χρονιάς. Αλλά γίνεται ακόμα καλύτερο με την υπόθεση του χρηματιστηρίου του Λονδίνου. Πριν από λίγους μήνες, θα φάνταζε πραγματικά εξωπραγματικό μια ελληνική ποδοσφαιρική εταιρεία να κάνει έστω προσπάθεια να μπει στο χρηματιστήριο που βρίσκονται ορισμένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ. Και όμως, η ΑΕΚ χτυπά αυτήν την πόρτα και δείχνει πως έχει όλες τις προϋποθέσεις για να ενταχθεί.

Είναι φανερό για όποιον μπορεί να ερμηνεύσει σωστά τα πράγματα και να αντιληφθεί τις εξελίξεις, πως η ΑΕΚ αλλάζει επίπεδο. Δεν ασχολείται πλέον με μίζερες καταστάσεις, με τα ψιλικατζίδικα που την είχαν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια και κινούνται πολλοί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκτινάσσει τη δυναμική της, φτιάχνει το μέλλον της, ανοίγει δρόμους που άλλοι δεν θα μπορούσαν ούτε καν να ονειρευτούν. Περνά σε μια άλλη εποχή, που για τους υπόλοιπους φαίνεται σχεδόν…εξωγήινη.

Για όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ, υπάρχει εξήγηση. Κατά την άποψη μου, το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στην παρουσία δύο σπουδαίων ηγετών στο τιμόνι. Η εμπειρία και η ικανότητα του Δημήτρη Μελισσανίδη, η οξυδέρκεια και οι επαφές του Μάκη Αγγελόπουλου. Αυτοί είναι που κινούν τα νήματα, αυτοί εκμεταλλεύονται προς όφελος του συλλόγου την τεράστια δυναμική που λέγεται κόσμος της Ενωσης, αυτοί δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την επόμενη μέρα.

Επειτα από πολύ καιρό, η ΑΕΚ αποπνέει αισιοδοξία σε όλα τα επίπεδα. Είναι έτοιμη να επιστρέψει και να πρωταγωνιστήσει στο ποδόσφαιρο, αποτελεί μήλον της έριδος για την Ευρωλίγκα και τη ΦΙΜΠΑ και τη νέα μεγάλη δύναμη στο μπάσκετ. Απαντες, αντιλαμβάνονται πως το γήπεδο και οι μεθοδευμένες και στοχευμένες κινήσεις βασισμένες στην τεχνογνωσία και στο μεράκι για την ομάδα, είναι η λύση για όλα. Για τον κόσμο, για όλους εμάς, αρχίζει απλά μια περίοδος απόλαυσης. Καθίστε και δεν θα χάσετε.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X