Αίτημα Εργοτέλη για πρωτάθλημα 18 ομάδων στην Super League του χρόνου

Αίτημα Εργοτέλη για πρωτάθλημα 18 ομάδων στην Super League του χρόνου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ergotelisΑίτημα παράτασης της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος, προκειμένου να συνεχίσει για άλλη μία σεζόν με 18 ομάδες η Superleague, έστειλε ο Εργοτέλης.

Είναι γνωστό πως έχει αποφασιστεί από την επόμενη σεζόν (2015-16) το ελληνικό πρωτάθλημα να διεξαχθεί ξανά με 16 ομάδες. Ωστόσο, ύστερα από την αποχώρηση του ΟΦΗ και της Νίκης Βόλου, η κρητική ΠΑΕ θεωρεί άνιση τη «μάχη» των ομάδων που προσπαθούν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Συγκεκριμένα, οι Ηρακλειώτες κάνουν λόγο για αλλοίωση πρωταθλήματος, καθώς κάποιοι αντίπαλοί τους έχουν κερδίσει ματς άνευ αγώνα, την ίδια ώρα που κάποιες άλλες ομάδες ενδεχομένως να έχουν χάσει βαθμούς στα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, ο Εργοτέλης έστειλε αίτημα στη Λίγκα, με το οποίο ζητάει την παράταση της απόφασης για πρωτάθλημα 16 ομάδων, ώστε να παραμείνουν οι 18 για άλλη μία σεζόν και η μείωση των ομάδων να γίνει την επόμενη χρονιά (2016-17).

Οι Κρητικοί κοινοποίησαν το συγκεκριμένο αίτημα και στους υπόλοιπους συλλόγους της Superleague και αναμένεται πλέον να συζητηθεί στο προγραμματισμένο ΔΣ που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X