«Ανοίγεται ο δρόμος για επενδύσεις που μαζί με το γήπεδο μας κάνουν ισχυρούς»

«Ανοίγεται ο δρόμος για επενδύσεις που μαζί με το γήπεδο μας κάνουν ισχυρούς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

xrimatistirio london-χρηματιστηριο λονδινουΚίνηση τεράστιας σημασίας, πρωτοποριακή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και απόλυτα ενδεικτική της δυναμικής που αναπτύσσει η ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα είναι η είδηση για τη συμμετοχή της στο Elite program. Απόλυτα χαρακτηριστική είναι η ενημέρωση που παρείχε η ΑΕΚ για τις εξελίξεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Από την αρχή της σεζόν είμαστε σε επαφές με το χρηματιστήριο του Λονδίνου. Μας έλεγξαν οικονομικά και αναπτυξιακά σαν εταιρεία με μεγάλη προοπτική, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά στάνταρ και αφού ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα μας, ανοίγεται ο δρόμος για επενδύσεις που σε συνδυασμό με το γήπεδο μας κάνουν πολύ ισχυρούς».

Η ΑΕΚ φανερώνει την τεράστια δυναμική της, καθώς έχει στην ηγεσία της παράγοντες που αναγνωρίζονται σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο, όπως οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Μάκης Αγγελόπουλος. Εστω και αν ακόμα βρισκόμαστε σε αρχικό στάδιο, γίνεται φανερό πως η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει πλέον ξεκάθαρη την προοπτική συμμετοχής στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Και ειδικά από τη στιγμή που θα εκκινήσουν τα έργα για το νέο της γήπεδο, θα εκτιναχθεί η προοπτική και το επενδυτικό ενδιαφέρον, όπως και η προσέλκυση χορηγών.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X