Έκλεισε με νίκη η ΑΕΚ

"Διπλό" για την ΑΕΚ μέσα στο Πέραμα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek_futsalΤελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έκλεισε με νίκη για την Α.Ε.Κ.Με αρκετές απουσίες στην σύνθεση της αγωνίστηκε για ακόμη ένα παιχνίδι η ΑΕΚ, έχοντας στην αποστολή της 3 νεαρούς από την Κ17.Ένας αγώνας που δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο για την ΑΕΚ, μιας και η 5η θέση της κανονικής περιόδου ήταν δεδομένη.Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι, με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, όπου ικανοποίησε τους φίλους και των 2 ομάδων που βρέθηκαν σήμερα στο ΟΑΚΑ.

Πολύ καλό ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα, για τον νεαρό διεθνή Νίκο Ζουγρα, ο οποίος προερχόμενος από την Κ17, πηρέ πρωτοβουλίες στο διάστημα που αγωνίστηκε, και πέτυχε εάν πολύ όμορφο γκολ με ατομική ενέργεια, επισφραγίζοντας έτσι την πολύ καλή παρουσία του.

Πάρα πολλές ευκαιρίες που τις “πέταξαν” μακριά οι επιθετικοί της ΑΕΚ, σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Στον αντίποδα, κάποια λάθη ατομικά στην άμυνα, δημιουργήσαν εκνευρισμό, και έδωσαν το δικαίωμα στους αντίπαλους ποδοσφαιριστές να πέτυχουν ευκολά γκολ.

Λάθη τα οποία, εάν και εφόσον δεν διορθωθούν ΑΜΕΣΑ, τις επόμενες προπονήσεις, θα δημιουργήσουν εξαιρετικές δυσκολίες για τον 1ο αγώνα στα Play Off, με αντίπαλο τον Μινώταυρο, στην μάχη για την είσοδο στην 4αδα του πρωταθλήματος.

Κόντρα στην ροή του αγώνα, το Ικόνιο προηγήθηκε με ωραία ατομική προσπάθεια του νεαρού Μαυραντωνη, στο 11′ ο οποίος απέφυγε από πλαγιά θέση του αμυντικού της ΑΕΚ, Βλυσσιδη, και πλάσαρε ευστοχά τον εξερχόμενο Παππά.

Η Ένωση απάντησε γρηγορά με 2 όμορφα γκολ, του Βλυσσιδη στο 13′ και του Κερετση στο 14′, παίρνοντας το προβάδισμα με 2-1.

Εάν προβάδισμα που το έχασε εκ νέου, πολύ γρηγορά, όταν σε τυφλό διώξιμο του αμυντικού του Ικονίου από την άμυνα του, έβγαλε σε τετ α τετ τον Κελεμτζη, ο τερματοφύλακας Παππάς, καθυστέρησε να βγει από το τέρμα του, και αυτός τον πλάσαρε ευστοχά κάνοντας το 2-2 στο 15′, που ήταν και σκορ ημίχρονου.

Στο 2ο ημίχρονο οι ευκαιρίες πολλές για την Ένωση, και έτσι το Ικόνιο για μια ακόμη φορά, με τον Κανελλο, πηρέ κεφάλι στο σκορ στο 24′ με 2-3.

Η ΑΕΚ πίεσε και ισοφάρισε αρχικά με τον Κρετσή στο 31′ και προηγήθηκε στο σκορ με την ωραία ατομική ενέργεια του Ζουγρα και σουτ από μέση απόσταση στο 31′.

Και πάλι όμως η ομάδα του Ικονίου απάντησε γρηγορά όταν σε ολιγωρία της άμυνας της ΑΕΚ, ο Πασσαλής σε άδειο τέρμα έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, και έκανε το 4-4 στο 32′.

Καραθανασοπουλος με εκτέλεση φάουλ στο 34′ και Τηλιγαδας με ωραίο σου στο Γ στο 35′ έβαλαν την ΑΕΚ μπροστά με 6-4.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά, εάν λάθος στην άμυνα της ΑΕΚ, κακή αμυντική θέση και λάθος κάλυψη από τον Ντελο, έβγαλε μόνο αμαρκάριστο τον Κανελλο ο οποίος στο 37′ μείωσε σε 6-5, έδωσε άλλο χρώμα στα τελευταία 3′ του αγώνα.

Ευκαιρίες χαμένες και από τις 2 πλευρές, έπαιξε με 5ο παίχτη το Ικόνιο, και έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία, 8” προ της λήξης του αγώνα, όταν ο Κανελλος σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι της ΑΕΚ, εκμεταλλευόμενος ακόμη μια ολιγωρία στην άμυνα και κακή αντίληψη της φάσης των αμυντικών της.

Έτσι τέλειωσε ο αγώνας, με την ΑΕΚ, να φτάνει τους 31 βαθμούς, και να ολοκληρώνει την κανονική περίοδο με πολύ θετικό απολογισμό, τον καλύτερο της ιστορίας της, στην 5η θέση, έχοντας 10 νίκες, 1 ισοπαλία και 7 ήττες, με απολογισμό 75-70 στα γκολ.

Το επόμενο Σ/Κ είναι 1ος μεγάλος αγώνας των Play Off, αντίπαλο τον Μινώταυρο, όπου με νίκη η Ένωση, σπάει την έδρα του Ταύρου και παίρνει το πάνω χέρι για την πρόκριση στην 4αδα του πρωταθλήματος.

Α.Ε.Κ

Παππας, Βλυσσιδης, Κερετσης, Τηλιγαδας, Καραθανασοπουλος, Κουτσιλας, Ντελος, Καραμπαλικογλου, Μωραλογλου, Κουσης, Ζουγρας, Τζανι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X