Κόλαφος το φύλλο αγώνα για την ΑΕΚ και τα επεισόδια στην Πυλαία

kosmos aek handballΜε την αρκετά καθυστερημένη είσοδο των φίλων της ΑΕΚ στον σημερινό τελικό στην Πυλαία, άρχισαν και τα επεισόδια στον τελικό με τον ΠΑΟΚ. Οπαδοί και των δύο ομάδων πετούσαν φωτοβολίδες, ενώ οπαδοί του ΠΑΟΚ πλησίασαν από τα επίσημα τους οπαδούς της ΑΕΚ σε πολύ επικίνδυνο σημείο με αποτέλεσμα να υπάρχουν και εκεί επεισόδια, ενώ με το… σκριν αστυνομίας και σεκιούριτι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τράβηκαν και πήραν δύο πανό οπαδών της Ενωσης.

Ωστόσο, το φύλλο αγώνα του τελικού ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και η διακοπή για 2,5 ώρες λόγω επεισοδιών “καίει” την Ενωση, που ήδη είχε φέτος μια μεγάλη τιμωρία από τα περσινά επεισόδια στην Κυψέλη στον τελικό της Α1 με τον Διομήδη Αργους.

Για όσα έγιναν στην αρχή των γεγονότων οι διαιτητές ανέφεραν: « Στο 16.38 έγιναν συστάσεις και διακοπή του αγώνα. Αιτία ήταν το γεγονός, ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ έβγαλαν απ’τη θέση του το προστατευτικό δίχτυ. Γι’αυτό διακόπηκε το παιχνίδι, ώστε να μπει ξανά το δίχτυ. Στη συνέχεια με την είσοδο του κυρίου όγκου των οπαδών της ΑΕΚ έγινε ρίψη φωτοβολίδων. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ απάντησαν με ρίψη πυρσών και έκαναν χρήση πιστολιών φωτοβολίδων.
Αφού δεν αποκαταστάθηκε η ηρεμία με τις συστάσεις, διατάχτηκε η εκκένωση του γηπέδου. Το παιχνίδι άρχισε ξανά μετά από 2,5 ώρες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X