Αρβανίτης στο enwsi.gr: «Να γυρίσουμε πίσω με το τρόπαιο» (VIDEO)

ΦΩΤΟ από τη συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

arvanitisΈχει μεγάλη εμπειρία από τέτοια ματς. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να δείχνει φαβορί, αλλά η ΑΕΚ έχει την δυνατότητα να πάρει την κούπα. Ο Γιάννης Αρβανίτης μίλησε στο enwsi.gr για τον σπουδαίο τελικό με τον ΠΑΟΚ.

«Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να διαχειριστούμε και το άγχος του αγώνα, είναι ένας τελικός και νομίζω έχουμε την εμπειρία, έχουμε παίξει τέτοιους αγώνες. Θα είμαστε εκεί πολύ δυνατοί, θα είναι ένα καλό παιχνίδι και να κριθεί στα τελευταία λεπτά κατά την γνώμη μου».

Οι περισσότεροι χρίζουν φαβορί τον ΠΑΟΚ και αουντσάιντερ την ΑΕΚ.

«Είναι βάσει βαθμολογικού πίνακα και των κινήσεων που έγιναν το καλοκαίρι. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί , είναι στην έδρα του, άρα λοιπόν έχει στοιχεία που μπορούν να τον χρίζουν φαβορί. Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια ως αουντσάιντερ, νομίζω ότι θα δείξουμε και σε αυτό το παιχνίδι ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και να είμαστε μεγάλο αουντσάιντερ τουλάχιστον».

Ετοιμάζεται τακτικά τρικ για τον τελικό;

«θα προσεχθούν τόσο ο Αλβανός όσο και ο Παλάσκας, αλλά δεν θα έχουμε ειδικά τρικ απέναντι τους. Απλά θα παίξουμε την άμυνα που ξέρουμε, που εμπιστευόμαστε  και πιστεύω ότι για μια ακόμα φορά θα μας δικαιώσει».

Σκέφτεστε καθόλου το βράδυ της Κυριάκης, να γυρίσει η ομάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια με την κούπα;

«Το εύχομαι, το εύχομαι  το έχουμε στο μυαλό μας. Εύχομαι να μπορέσουμε να πάρουμε αυτόν τον τίτλο και να γυρίσουμε νικητές και να δώσουμε για άλλη μια φορά χαρά σε αυτόν τον κόσμο που μας βοηθάει όλη την χρονιά»

[youtube id=”ih21TR-DWfw” width=”600″ height=”350″]

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X