Γεωργιάδης: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για όσα έχει καταφέρει φέτος»

Γεωργιάδης: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για όσα έχει καταφέρει φέτος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

georgiadisΟ τεχνικός του ΠΑΟΚ, Νίκος Γεωργιάδης, στην παρουσίαση του αυριανού τελικού απέναντι στην ΑΕΚ τόνισε πως η ομάδα του θέλει και μπορεί να πάρει το τρόπαιο αύριο ενώ παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια και στην ΑΕΚ για τα όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα. Ο προπονητής των Θεσσαλονικιών, έθεσε ως κλειδί της αναμέτρησης το ρυθμό του παιχνιδιού ενώ δήλωσε καθ’όλα προετοιμασμένος σε ότι αφορά το παιχνίδι των “κιτρινόμαυρων”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που είναι εδώ. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για όσα έχει καταφέρει φέτος. Είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό τον τελικό. Θέλουμε να είμαστε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ που θα σηκώσει κύπελλο σε αυτό το γήπεδο και θα το πάρουμε».

Για τις αγωνιστικές ιδιαιτερότητες του αγώνα: «Νομίζω ότι θα είναι σημαντικό ποια ομάδα θα ελέγξει το ρυθμό. Περιμένουμε την ΑΕΚ να κρατήσει ένα χαμηλό ρυθμό, εμείς θα επιδιώξουμε να είμαστε πιο γρήγοροι. Θα παίξουν πολλά πράγματα ρόλο αναφορικά με το ρυθμό που θα επικρατήσει. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι ακόμη και για τα μυστικά τους».

Για το γεγονός ότι διεκδικεί το κύπελλο με δεύτερη διαφορετική ομάδα, δέκα χρόνια μετά τη νίκη του με το Κιλκίς«Είναι διαφορετικές καταστάσεις, πολύ διαφορετικό το άθλημά μας. Ακόμη κι εγώ τότε είχα μαλλιά. Ήμουν πολύ πιο άπειρος. Θεωρώ τον εαυτό μου εξίσου τυχερό που συνεργάζομαι με αθλητές που ήθελα να συνεργαστώ, σε μία ομάδα που μπορεί να βάζει το χάντμπολ σε τέτοια μεγάλα γήπεδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X