Να αποβάλει το άγχος από τους παίκτες προσπαθεί ο Σάκοτα, ενόψει ... Άρη

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÓÁÊÏÔÁ  ÁÅÊ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ SAKOTA  AEK - PANATHINAIKOS (BASKET LEAGUE 2014-2015)Είναι σαφές ότι η ΑΕΚ με τις τελευταίες προσθήκες που έχουν γίνει αποτελεί πλέον μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να φτάσουν στον στόχο της τετράδας και για να το καταφέρουν θα πρέπει αρχικά να ρίξουν τον αντίπαλο τους στο καναβάτσο.

Πρόκειται για ένα ματς το οποίο περιμένουν πολλές ημέρες τόσο οι παίκτες όσο και ο κόσμος. Αύριο το μεσημέρι, το ΟΑΚΑ θα ζήσει μεγάλες στιγμές και ο Σάκοτα θέλει να προσπαθήσει να αποβάλει το άγχος και την πίεση που θα υπάρχει για το αποτέλεσμα. Δεν ήταν τυχαία τα όσα είπε σήμερα ο τεχνικός της ΑΕΚ. Γνωρίζει πολύ καλά την ψυχοσύνθεση των παικτών του και πως μπορούν να επηρεαστούν.

Πάντως ο προπονητής έχει και το πλεονέκτημα να βασίζεται και σε παίκτες με πλούσιο παρουσία στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ και από αυτούς περιμένει να τραβήξουν την ομάδα, αύριο απέναντι στον Άρη.

Μπορεί ο Σάκοτα να τόνισε σε όλους τους τόνους ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι τελικός για την ΑΕΚ, ωστόσο άπαντες καταλαβαίνουν ότι με νίκη απέναντι στον Άρη θα γίνει ίσως το πιο καθοριστικό βήμα για την είσοδο της ομάδας στην τετράδα.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X