Η φανέλα με μανίκι, το ΝΒΑ και η νέα ΑΕΚ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÏÕ ÓÊÏÔÉ ÏÕÉËÌÐÅÊÉÍ ÁÐÏ ÔÇÍ ÊÁÅ ÁÅÊΗ μπασκετική ΑΕΚ κάνει την… πρωτιά σε όλη την Ευρώπη. Η πρώτη ομάδα, εκτός ΝΒΑ, που ξεκινά το νέο στυλ με τις εμφανίσεις με μανίκι είναι η ΑΕΚ, όπως φάνηκε και στην μαύρη φανέλα που φόρεσε ο Ποπς Μενσά-Μπονσού που έδειξε ενθουσιασμένος.

Την σεζόν 2013/14 ξεκίνησε δειλά-δειλά στο ΝΒΑ το νέο στυλ, αφού η ιδέα ήταν να δημιουργηθούν φανέλες με μανίκια τις οποίες όχι μόνο θα αγόραζαν οι φίλαθλοι αλλά κυρίως οι ομάδες με σκοπό την προώθησή τους. Στο κολλεγιακό ξεκίνησε το πείραμα των εταιριών και μεταφέρθηκε στο ΝΒΑ όπου φέτος το ίδιο το πρωτάθλημα, και με πίεση του νέου κομισαρίου Άνταμ Σίλβερ, επέβαλε στις ομάδες σε συγκεκριμένα παιχνίδια να παίζουν με τις κοντομάνικες εμφανίσεις.

rose_640_adidasbiglogo21-640x330Ετσι, η φανέλα με μανίκι έγινε της μόδας, οι φίλαθλοι την αγοράζουν πιο εύκολα και την φοράνε (όπως συμβαίνει και με τις ποδοσφαιρικές) παρά τις αρχικές αμφιβολίες των αθλητών.

Η ΑΕΚ έκανε την διαφορά και αναμένεται πλέον αυτή η φανέλα να κάνει… θραύση και στο κοινό της Βασίλισσας. Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει αποφασίσει να κάνει μεγάλα πράγματα για την Βασίλισσα εντός και εκτός γηπέδου. Και ακόμη είναι η αρχή…

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Screenshot_2-503x330

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X