Εστερχάζι: «Η δική μας ενασχόληση θα ξεκινήσει μετά την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ»

Εστερχάζι: «Η δική μας ενασχόληση θα ξεκινήσει μετά την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

esterxaziΟ Μάρτον Εστερχάζι, παλαιά δόξα της ΑΕΚ και νυν υψηλόβαθμο στέλεχος  της γερμανικής πολυεθνικής «Sportfive», είχε δείξει ενδιαφέρον αναφορικά με συνεργασία του με την ΑΕΚ για το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μια συνεργασία που αφορά την ονοματοδοσία του γηπέδου και την εμπορική αξιοποίηση του.

Ο Ούγγρος μίλησε στον SportFM για το ματς της Εθνικής με την Ουγγαρία την Κυριακή για τα προκριματικά του EURO 2016 και μίλησε και για την ΑΕΚ και το γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ματς γιατί θα είναι η τελευταία ευκαιρία για την ομάδα σας να διεκδικήσει την τρίτη θέση, εξαιτίας των πολλών πόντων που έχει χάσει. Για την Ουγγαρία είναι επίσης σημαντικό παιχνίδι γιατί διεκδικεί τη δεύτερη θέση και χρειάζεται τη νίκη σε κάθε εντός έδρας ματς. Οπότε, νομίζω ότι θα γίνει μια μεγάλη μάχη».

Για τις αλλαγές με τις οποίες θα παραταχθεί η Εθνική μας: «Η Ελλάδα δεν έχει παίξει κανένα παιχνίδι με το νέο προπονητή και γι’ αυτό θα είναι ενδιαφέρον. Κανείς δεν ξέρει την τακτική του ή το πώς θα παρατάξει την ομάδα. Υπάρχουν κάποιοι νέοι παίκτες, απ’ όσο ξέρω, και εξαρτάται από το πώς θα διαχειριστούν την κατάσταση σε μια δυνατή έδρα όπως η δική μας».

Για το αν η Ουγγαρία θα πάει ή για την νίκη ή μπορεί να συμβιβαστεί και με την ισοπαλία: «Η Ουγγαρία πρέπει να νικήσει. Θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία, αλλά αν θέλουμε να προκριθούμε, πρέπει να πάρουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, ειδικά μετά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από τη Βόρεια Ιρλανδία. Γι’ αυτό το λόγο επιπλέον πρέπει να πάρουμε όλα τα ματς στο γήπεδό μας».

Για τη συνεργασία της εταιρείας που εργάζεται με την ΑΕΚ στο θέμα του γηπέδου: «Είμαστε σε επαφή με την ΑΕΚ, αλλά από το Δεκέμβρη δεν έχει γίνει τίποτα με το θέμα του γηπέδου και αυτό δεν είναι ευχάριστο νέο. Δεν υπάρχει ακόμα η άδεια για να ξεκινήσει η κατασκευή και με αυτά τα δεδομένα δεν έχω… αντικείμενο ενασχόλησης με το θέμα. Η δική μας ενασχόληση θα αρχίσει μετά την κατασκευή, με τα θέματα μάρκετινγκ, το θέμα της ονοματοδοσίας, τα εισιτήρια διαρκείας. Οπότε, μέχρι να φτιαχτεί το γήπεδο, μπορούμε μόνο να συζητάμε για το μέλλον».

Για το αν του λείπει η Ελλάδα και το αν έρχεται συχνά: «Ήμουν στην Ελλάδα το Φλεβάρη. Δεν έρχομαι τόσο συχνά, αλλά ήρθα, έμεινα μια βδομάδα, είδα ένα ματς της ΑΕΚ και αρκετούς παλιούς φίλους».

Για το μήνυμα που θα έστελνε στους φίλους της AEK: «Θέλω να πω “ΑΕΚάρα για πάντα” και ότι είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία και θα μείνει για πάντα εκεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X