Το enwsi.gr σας βάζει στους ρυθμούς του τελικού Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Η Βόρεια Ελλάδα "διψάει" για τους "μάγκες"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek handballΠλησιάζει η μεγάλη ώρα για το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, που σε λίγες ώρες θα δοκιμάσει να φτάσει στην πρώτη μεγάλη κούπα της σεζόν. Οι “μάγκες” θα μπουν στο “Παλατάκι” το μεσημέρι της Κυριακής με στόχο να κρατήσουν την σημαία της ΑΕΚ ψηλά, όπως έχουν μάθει να κάνουν τα τελευταία χρόνια. Είναι ενδεικτικό ότι την τελευταία πενταετία η ΑΕΚ βρίσκεται πάντα μέσα σε τόσο μεγάλα παιχνίδια. 

Το enwsi.gr μέσα από ρεπορτάζ  και συνεντεύξεις θα καταγράψει το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Στην κάμερα έχουν μιλήσει όλοι οι πρωταγωνιστές της ομάδας, ενώ θα υπάρχουν ειδικές τοποθετήσεις ανθρώπων που φόρεσαν με επιτυχία την κιτρινόμαυρη, άσχετα αν δεν βρίσκονται τώρα στην ομάδα.

Μείνετε συντονισμένοι στο enwsi.gr, για να διαβάσετε όλα όσα θα θέλατε για αυτό το μεγάλο παιχνίδι, που δεσπόζει από το Σαββατοκύριακο των ΑΕΚτζήδων.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X