Παρουσιάζει τον παικταρά Ουίλμπεκιν και τη νέα συμφωνία της η «Βασίλισσα»

Παρουσιάζει τον παικταρά Ουίλμπεκιν και τη νέα συμφωνία της η «Βασίλισσα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aggelopoulos-wilbekin-αγγελοπουλος-ουιλμπεκινΗ ΑΕΚ μεγαλώνει, αλλάζει, γιγαντώνεται. Ενισχύεται με παίκτες πρώτης γραμμής, φτάνει σε χορηγικές συνεργασίας που εκτινάσσουν το πρεστίζ και τη δυναμική της. Τις τελευταίες ημέρες η «Βασίλισσα» υποδέχθηκε τον Σκότι Ουίλμπεκιν, αλλά και τη συνεργασία με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης, FILA. Και αύριο, ήρθε η στιγμή για την παρουσίαση αυτών των νέων συνεργιών.

«Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι αύριο (Παρασκευή, 27/3, 12:30) στην αίθουσα Τύπου του Κλειστού του ΟΑΚΑ θα μιλήσει ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου ο νεοαποκτηθείς αθλητής της «Βασίλισσας», Σκότι Ουίλμπεκιν. Παράλληλα, στο πλαίσιο της διετούς συμφωνίας της νέας ΚΑΕ ΑΕΚ με την εταιρία αθλητικών ειδών FILA, θα μιλήσουν ο πρόεδρος της FILA Ελλάδας, Αλέξης Χατζόπουλος, και ο σύμβουλος Μάρκετινγκ της ΚΑΕ, Γιάννης Δουβής. Αμφότεροι πρόκειται να προβούν σε ανακοινώσεις-έκπληξη για το παρόν και το μέλλον της συνεργασίας», αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X