Στο ...παιχνίδι και ο Μπρούνο Λόπες

Στο ...παιχνίδι και ο Μπρούνο Λόπες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bruno lopesΟ Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς παραμένει στη Βραζιλία προκειμένου να παρακολουθήσει συνολικά οκτώ αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, με βασικό (αλλά όχι μοναδικό) στόχο τον Λούκα της Κρισιούμα για την επίθεση της ΑΕΚ. Οι “κιτρινόμαυροι” εξετάζουν κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση για το ρόστερ της Ένωσης ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν, με τους Βραζιλιάνους να βάζουν ένα ακόμα όνομα στο μεταγραφικό “κάδρο” του Δικεφάλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του τοπικού ραδιοφώνου “El Dorado” εκτός από τον Λούκα, η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση και του έτερου επιθετικού της ομάδας, Μπρούνο Λόπες. Συγκεκριμένα αυτό που σημειώνεται είναι ότι: “Ο Μπρούνο Λόπες και ο Λούκα ενδιαφέρουν την ΑΕΚ από την Ελλάδα . Ο Μπρούνο σε 45 αγώνες έχει πετύχει τέσσερα γκολ, ενώ ο Λούκα σε 124 αγώνες, 37 γκολ.”

Ο Λόπες στα 20 του χρόνια (φόρεσε πριν λίγο καιρό τη φανέλα της Εθνικής ελπίδων της Βραζιλίας) αποτελεί γέννημα – θρέμμα της Κρισιούμα και σύμφωνα με τον τύπο της χώρας αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους στράϊκερ του πρωταθλήματος. Το 2013 έπαιξε μόλις σε τρεις αγώνες σκοράροντας μια φορά, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε το Νοέμβριο αγωνίστηκε 21 ματς της Κρισιούμα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X