Πληρότητα που προκαλεί θαυμασμό έχει πλέον η AEK, πανέτοιμη ενόψει Αρη

Ετοιμη για μεγάλα ρεκόρ η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

herston-english-mensa-bonsou-sakota-χερστον-ινγκλις-μενσα-μπονσου-σακοταΕίναι γεγονός, πως τα φώτα της δημοσιότητας και της προσοχής του κόσμου στη νέα προσπάθεια της μπασκετικής ΑΕΚ, πέφτουν στον σούπερ Ινγκλις και τον απίθανο Μενσά Μπονσού. Ενίοτε και στον υπέροχο Χέρστον, που κάθε παιχνίδι δείχνει και περισσότερες πτυχές των ικανοτήτων του. Ωστόσο, μια πολύ σημαντική παράμετρος για τη «Βασίλισσα» είναι η πληρότητα σε όλες τις θέσεις.

Με την προσθήκη του Ουίλμπεκιν η ΑΕΚ δείχνει πως έκλεισε ιδανικά και το κενό που υπήρχε στη θέση του πλέι μέικερ. Με έναν παίκτη που έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους άλλους οργανωτές και μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Πλέον, ακόμα και τα προπονητικά διπλά αποτελούν ντέρμπι και κάνουν τον Σάκοτα να έχει λύσεις για κάθε αντίπαλο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα όσα συνέβησαν στο ματς με τον Κολοσσό. Σε ένα παιχνίδι όπου σίγησαν όλα τα μεγάλα αστέρια, η ΑΕΚ γύρισε το ματς στο φινάλε με τους «αναπληρωματικούς» της. Με μοναδικό πενταδάτο τον Χέρστον και έχοντας δίπλα Ουίλμπεκιν, Ντελινινκάιτις, Μιλόσεβιτς και Σαρικόπουλο, η Ενωση πήρε το ματς. Και τώρα, έχοντας απόλυτη ετοιμότητα, βρίσκεται σε φουλ ρυθμό ενόψει του ντέρμπι με τον Αρη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X