Ο Μιτς Κάπτσακ θα δει το ΑΕΚ - Αρης

Ο Μιτς Κάπτσακ θα δει το ΑΕΚ - Αρης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kaptsakΣτην Ελλάδα θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες, κατά πάσα πιθανότητα την προσεχή Κυριακή ο τζένεραλ μάνατζερ των Λος Άντζελες Λέικερς, Μιτς Κάπτσακ, προκειμένου να παρακολουθήσει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Αρη στο ΟΑΚΑ για την Basket League.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του lakersnation.com ο Μιτς Κάπτσακ (Νο2 στους Λος Αντζελες Λέικερς) ξεκίνησε από σήμερα ταξίδι στην Ευρώπη με σκοπό να παρακολουθήσει Ευρωπαίους παίκτες που είναι υποψήφιοι για το ντραφτ του ΝΒΑ φέτος.

Ο Κάπτσακ θα εστιάσει στους Πορζίνγκις και Εζόνια που αγωνίζονται στην Ισπανία σε Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, παίκτες που αναμένεται να γίνουν λότερι πικ (μέσα στις πρώτες 14 επιλογές), αλλά όπως αναφέρει το ρεπορτάζ θα δει τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Τίμοθι Λουανού από την Γαλλία, παίκτες που εκτιμάται ότι θα βρεθούν στα τέλη του α’ γύρου ή στις αρχές του β’ γύρου. Και δεν αποκλείεται να του… γυαλίσει κάποιος από τους παίκτες της ΑΕΚ στο 40λεπτο του ΟΑΚΑ.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X