Προπονητής ο Οκκάς

Η μεγάλη στιγμή του Οκκά (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

okkas-οκκαςΟ παλιός επιθετικός της ΑΕΚ, Γιαννάκης Οκκάς θα είναι ο νέος προπονητής του Ερμή και μάλιστα νωρίτερα μέσα στην ημέρα έκανε την πρώτη του προπόνηση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Επιστρέφει στους “φτεροπόδαρους” ο Οκκάς, αυτή τη φορά όμως ο προπονητής και όχι ως ποδοσφαιριστής, όπως υπήρξε την περσινή σεζόν. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Λούκας Φανιέρος, συναντήθηκε με τον Γιαννάκη Οκκά και έδωσαν τα χέρια για μια συνεργασία που ευελπιστούν να εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο και για τις δύο πλευρές.

Μετά τη νέα ήττα στον Ερμή από την ΑΕΚ, ο Λουκάς Φανιέρος έτριξε και πάλι τα δόντια και προφανώς δεν θα ανεχτεί παρόμοιες εμφανίσεις στη συνέχεια των πλέι-οφ.

Στο μεταξύ ο ισχυρός άντρας του Ερμή διαβεβαίωσε πως οι “φτεροπόδαροι” συμφώνησαν με πέντε παίκτες για τη νέα σεζόν, οι οποίοι αγωνίζονται στην Κύπρο και τα ονόματα τους θα ανακοινωθούν μετά το τέλος των πλέι-οφ.

Πηγή: balla.com.cy

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X