Ο Γκάλο κάνει σούπερ χρονιά και περιμένει την ΑΕΚ, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο "αγκάθι"

Γκάλο και Τασουλής "αρέσουν" στην ΑΕΚ και εξετάζονται ενόψει του καλοκαιριού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

galoΑπό τις αρχές Φεβρουαρίου το enwsi.gr σας αποκάλυψε την επαφή που έκανε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με τον εκπρόσωπο του Ροντρίγκο Γκάλο, συζητώντας το ενδεχόμενο να ντυθεί ο Βραζιλιάνος στα κιτρινόμαυρα. Από τότε ναι μεν έχουν περάσει αρκετές μέρες, αλλά το ενδιαφέρον της Ένωσης παραμένει, αν και υπάρχει ένα “αγκάθι” που δεν έχει επιτρέψει ως τώρα να γίνει πράξη η συγκεκριμένη μεταγραφή. Ο λόγος που ο Δικέφαλος δεν έχει “κλείσει” τον (ελεύθερο απ’ το προσεχές καλοκαίρι) Γκάλο είναι το γεγονός ότι δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, κάτι που σημαίνει ότι αν έρθει στην ΑΕΚ θα καλύπτει θέση ξένου. Προς το παρόν οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν αποφασίσει σε ποιες θέσεις θα κινηθούν για να αποκτήσουν μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό δεν θέλουν να ρισκάρουν να “χάσουν” μια θέση ξένου για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, από τη στιγμή που υπάρχει ήδη ο Μπακάκης.

Θα πρέπει πάντως να τονίσουμε ότι κατά την κοινή τους παρουσία στον Παναιτωλικό, Γκάλο και Μπακάκης είχαν παίξει αρκετές φορές μαζί στην ίδια ενδεκάδα, με τον Βραζιλιάνο να καλύπτει περισσότερο τη θέση του δεξιού μπακ και τον Έλληνα “άσο” να παίζει πιο προωθημένος στη μεσαία γραμμή (ως επί το πλείστον σε σύστημα 4-4-2), αλλά και αντίθετα. Επίσης ο Ροντρίγκο Γκάλο πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φέτος με τη φανέλα της Πάσος Φερέϊρα, με την οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει συνεχή παρουσία στην αρχική ενδεκάδα και οι Πορτογάλοι φιγουράρουν στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Είναι δεδομένη η επιθυμία του παίκτη να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και αυτό που μένει για να φανεί αν τελικά η Ένωση θα τον ντύσει στα χρώματά της είναι να αποφασιστεί τι θα γίνει με τις θέσεις των ξένων.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X