«Δεν υπάρχει συμφωνία με ΠΑΟΚ για Λόρια»

«Δεν υπάρχει συμφωνία με ΠΑΟΚ για Λόρια»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

loria-λοριαΤέλος στις φήμες που θέλουν το Λόρια να συνεχίζει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ έβαλε ο μάνατζερ του πρώην πορτιέρο του ΟΦΗ. Ο πρώην τερματοφύλακας των κρητικών  για τον οποίο είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της και η ΑΕΚ σύμφωνα πάντα με τον μάνατζερ του δεν έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία, τίποτα επίσημο και τίποτα γραμμένο. Μόνο συζήτηση. Αρχικά μέσω κάποιων ενδιάμεσων και στη συνέχεια με τον Βρύζα. Συζητήσαμε για πολλά πράγματα, όχι μόνο για παίκτες. Για συνεργασίες, φιλικά παιχνίδια, χαρακτηριστικά νεαρών παικτών που ψάχνει ο ΠΑΟΚ κ.α. Και για τον Λόρια. Αλλά μετά παραιτήθηκε.

Επαναλαμβάνω, δεν υπήρξε προφορική συμφωνία. Μου έδωσε μία ιδέα για τους μισθούς που παίρνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Όμως, συναντηθήκαμε την Πέμπτη (σ.σ. πριν το ματς με τον Ατρόμητο) και την Δευτέρα παραιτήθηκε. Μάλιστα, είχαμε φύγει από την συνάντηση με την συμφωνία ότι θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα…», τόνισε ο εκπρόσωπος του παίκτη στη «Metrosport» τόνισε συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του παίκτη στη Metropolis ενώ για το αν μπορούν να σημειωθούν άμεσα εξελίξεις είπε «Πριν από το ματς που δίνει η Γεωργία με την Γερμανία (σ.σ. την Κυριακή), όχι. Θα είναι πολλοί σκάουτερ να τον δουν εκεί (σ.σ. γέλια)».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X