Xέρστον: «Λατρεύω τους οπαδούς μας, περιμένουμε τη στήριξη τους»

Ο φοβερός και τρομερός Χέρστον ετοιμάζεται να βάλει «χειροπέδες» στον Βεζένκοφ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

herston1-χερστονΟ Μαλίκ Χέρστον, ο κορυφαίος της ΑΕΚ στην αναμέτρηση κόντρα στον Κολοσσό στη Ρόδο, μίλησε για το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον Άρη, τη στήριξη που περιμένουν στην ομάδα από τον κόσμο, την εκτός έδρας νίκη επί του Κολοσσού αλλά και την σπουδαία απόδοση του στη Ρόδο.

Ο σουίνγκμαν της ΑΕΚ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπόρ» υπογράμμισε πως λατρεύει τον κόσμο της ΑΕΚ και περιμένει τη στήριξη τους την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε:

-τη σημασία του αγώνα με τον Άρη: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, το αποτέλεσμα του οποίου ενδεχομένως να κρίνει την τετράδα, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε από αγώνα σε αγώνα για να φτάσουμε στο στόχο μας».

-τη βοήθεια του κόσμου: «Ο αγώνας με τον Άρη είναι εξαιρετικής σημασίας για μας. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο και να μας υποστηρίξει μαζικά. Οι οπαδοί μας είναι εκπληκτικοί. Είμαι σίγουρος ότι και αυτή τη φορά θα σταθούν δίπλα μας. Τους λατρεύω. Θα ήταν υπέροχο να γεμίσει το ΟΑΚΑ γι’ αυτό το ματς».

-τη νίκη επί του Κολοσσού: «Ο Κολοσσός έπαιξε πάρα πολύ καλά, μας δυσκόλεψε για τρεις περιόδους, αλλά σημασία έχει ότι νικήσαμε. Είναι ευχάριστο ότι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, όπως ο Μιλόσεβιτς, ο Ντελινινκάιτις και ο Σαρικόπουλος βοήθησαν πολύ. Έδωσαν την απαιτούμενη ενέργεια και έσπρωξαν την ομάδα προς τη νίκη».

-την απόδοσή του στη Ρόδο: «Απλά έπραξα το αυτονόητο, προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου να γυρίσει το ματς και να φτάσει στη νίκη. Το ίδιο προσπαθώ πάντα. Όπως σε κάθε ματς έκανα ό,τι μου είπε ο προπονητής. Από ένα σημείο και μετά βρέθηκα σε καλή μέρα και συνέβαλα κι εγώ στη νίκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X