Η συγκλονιστική επιστολή 11χρονου παιδιού για τις απρέπειες των Περέιρα και Κασάμι

Να επιβληθεί ο νόμος προς όλους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pereira-kasami-περειρα-κασαμιΤην απόφαση του να καταθέσει μήνυση εις βάρος των Περέιρα και Κασάμι που προκάλεσαν με τη συμπεριφορά τους, επιβεβαίωσε ο φίλαθλος της ΑΕΚ, Χρήστος Γαρυφάλλου σε τηλεοπτική εκπομπή όπου ήταν προσκεκλημένος. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως στην «Δίκη στον ΣΚΑΙ», εμφανίστηκε η επιστολή που συνέγραψε ο 11χρονος γιος του Ανέστης (ένας εκ των πέντε παιδιών του Ενωσίτη), που προκαλεί σοκ με τον τρόπο που ακουμπά τα γεγονότα.

«Είδαμε μέλη του Ολυμπιακού να έρχονται προς το μέρος μας και να πανηγυρίζουν προκλητικά. Το παιδί μου πειράχτηκε. Με ρώτησε: «μπαμπά, όταν μεγαλώσω και εγώ έτσι θα γίνω;». του απάντησα: «όχι παιδί μου, εσύ έχεις αρχές», είπε αρχικά ο Χρήστος Γαρυφάλλου. Με τη βοήθεια του δασκάλου του, ο μικρός Ανέστης έστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή. «Αυτό που ένιωσα το βράδυ της Τετάρτης δεν μπορώ να το περιγράψω. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν σαν να μας μισούν. Εγώ έβαλα τα κλάματα. Το βλέμμα τους είχε μίσος. Αν είναι να τους μοιάσω, δεν θέλω να γίνω ποδοσφαιριστής. Με πλήγωσε και με θύμωσε και ας είμαι μικρός. Αυτή είναι η συμπεριφορά ανθρώπων που ασχολούνται με τον αθλητισμό; Να συνεχίσω να ονειρεύομαι; Αν εγώ αλλάξω όνειρο, δεν πρέπει να τιμωρηθεί εκείνος που το έκανε;», ανέφερε μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο 11χρονος Ανέστης Γαρυφάλλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X