Νίκη της ΑΕΚ στον ΕΣΑΚΕ, πέτυχε να μην περάσει του Αρη για την ώρα έναρξης του ματς

Παροξυσμός στον κόσμο της ΑΕΚ για τη μεγάλη πρόκληση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos-basket-κοσμος-μπασκετΜεγάλος τζόγος είχε παιχθεί τις προηγούμενες ημέρες αναφορικά με την ώρα έναρξης της κυριακάτικης αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Αρη. Λειτουργώντας κουτοπόνηρα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιθυμούσε το ματς να ξεκινήσει στις 3, την ίδια ώρα δηλαδή που η ποδοσφαιρική Ενωση αγωνίζεται στην Καλλιθέα με την τοπική ομάδα, αλλά και το τμήμα χάντμπολ έχει στη Θεσσαλονίκη τον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, η ΑΕΚ κατάφερε να βγει νικήτρια σε αυτό το κομμάτι. Στη σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε πως το ματς της Κυριακής θα ξεκινήσει στη 1. Κάτι που σημαίνει πως πολλοί φίλοι της ΑΕΚ που θέλουν να δουν μπάσκετ και ποδόσφαιρο, προλαβαίνουν (έστω και με το σχετικό τρέξιμο). Συν τοις άλλοις, η ώρα κρίνεται καλή και μπασκετική και αναμένεται το ΟΑΚΑ να γνωρίσει μεγάλες πιένες για την ομάδα του Αγγελόπουλου και του Σάκοτα.

Στην ΑΕΚ αντιλαμβάνονται πως υπάρχει αντίδραση εναντίον τους, καθώς η δυναμική που αναπτύσσει η «Βασίλισσα» ταράζει τα νερά του ελληνικού μπάσκετ. Υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που δημιουργεί δυσκολίες, αλλά με νίκες όπως η σημερινή, η Ενωση βγαίνει πιο δυνατή σε όλα τα επίπεδα. Αλλωστε, η παρουσία του Σταύρου Δουβή στη διοίκηση, αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας για τα εξωγηπεδικά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X