Η λίστα από την εγχώρια αγορά

Η νέα ΑΕΚ έπιασε δουλειά. Δείτε αποκλειστικά πλάνα από την κάμερα του enwsi.gr
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovicΟ Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Βραζιλία προκειμένου να προχωρήσει μεταγραφικές υποθέσεις ενόψει του καλοκαιριού. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ παρακολούθησε τον Λούκα στο παιχνίδι της Κρισιούμα με τη Φιγκεϊρένσε, έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί αυτή την στιγμή τον νούμερο 1 στόχο της Ένωσης.

Στην ΑΕΚ έχουν παρακολουθήσει την συγκεκριμένη περίπτωση και δεν αποκλείεται στο τέλος του ταξιδιού του «Μίλο» να υπάρχει και οριστικές εξελίξεις.

Πέρα όμως από αυτό το ταξίδι , αλλά και τις υπόλοιπες περιπτώσεις παικτών σε χώρες της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής, υπάρχουν και συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίζει και αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όχι απαραίτητα Έλληνες, αλλά και ξένοι που κάνουν την διαφορά στις ομάδες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr,  οι κιτρινόμαυροι έχουν εντοπίσει 5-6 καλές περιπτώσεις παικτών για κάποιους από τους οποίους δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση άμεσα. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει γνώση όλων αυτών των ποδοσφαιριστών και είναι σαφές ότι μόλις ολοκληρώσει τις επαφές του στην Βραζιλία και επιστρέψει στην Ελλάδα θα βάλει μπροστά και αυτές τις περιπτώσεις. Στην ΑΕΚ τσεκάρουν ότι καλό κινείται στην Ελλάδα και φαίνεται ότι έχουν βρει παίκτες ικανούς να σηκώσουν το βάρος της ΑΕΚ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X