Μέχρι το τέλος της άνοιξης αναμένεται η οριστική απόφαση του ΣτΕ για την "Αγιά Σοφιά"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo62Την προηγούμενη εβδομάδα τόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ, όσο κι αυτοί απ’ την πλευρά του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, κατέθεσαν τα απαραίτητα υπομνήματα, με σκοπό να πείσουν την ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, ώστε να παρθεί η οριστική απόφαση σχετικά με το αν θα απορριφθεί ή όχι η προσφυγή των 17 κατοίκων και του δήμου εναντίον του γηπέδου της Ένωσης. Σε ανάλογες περιπτώσεις χρειάζεται να περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι να ανακοινωθεί η οριστική απόφαση του ΣτΕ, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν λάβει οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ, στην προκειμένη περίπτωση το χρονικό διάστημα αναμένεται να είναι κατά πολύ μικρότερο.

Συγκεκριμένα αυτό που έχουν πληροφορηθεί είναι ότι μέσα στην άνοιξη αναμένεται να υπάρχει η απόφαση που είτε θα ανοίξει οριστικά τον δρόμο για την έναρξη των εργασιών στο οικόπεδο της Ένωσης, είτε που θα προσθέσει ένα επιπλέον σημαντικό εμπόδιο ως προς την πραγματοποίηση του μεγάλου στόχου. Αυτό που υποστηρίζουν ανεπίσημα οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι ότι η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας πείστηκε από τα επιχειρήματα που ανέλυσαν κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης και σε συνδυασμό με το υπόμνημα που κατατέθηκε, περιμένουν τη δικαίωση στο συγκεκριμένο θέμα. Εκτός απ’ αυτό πάντως θα είναι σημαντικό αν τελικά ισχύσουν οι πληροφορίες που θέλουν την απόφαση να ανακοινώνεται μέσα στο επόμενη τρίμηνο, αφού δε θα χαθεί ακόμα περισσότερος χρόνος.

Συγχρόνως βέβαια γίνονται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να αποκτηθεί επιτέλους η πολυπόθητη οικοδομική άδεια, η οποία σε συνδυασμό με τη δικαίωση απ’ το ΣτΕ, θα αποτελέσουν τα πιο “βαριά” χαρτιά για να αρχίσουν οι εργασίες ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X