Μέγερι: «Η καρδιά μου στην Ελλάδα ανήκει στον Ολυμπιακό»

Απίθανο σενάριο για τον Μέγερι!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

megeri-μεγεριΜε αφορμή τα δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του στον Ολυμπιακό και τις δηλώσεις του μάνατζερ του που εμπλέκουν την ΑΕΚ ο πορτιέρο των «ερυθρολεύκων» Μπάλας Μέγερι. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας υπογράμμισε μέσω τοποθέτησης του στην προσωπική του σελίδα στο facebook πως δεν έχει υπογράψει με καμία άλλη ομάδα ενώ η καρδιά του θα ανήκει πάντα στη ομάδα των Πειραιωτών, βάζοντας ένα τέλος στα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Τις τελευταίες εβδομάδες διαβάζω στα ΜΜΕ ένα σωρό φήμες για το μέλλον μου. Θα ήθελα πάνω από όλα να ξεκαθαρίσω ότι ΔΕΝ έχω υπογράψει σε καμία άλλη ομάδα. Είμαι στον Ολυμπιακό σχεδόν 5 χρόνια, δουλεύοντας ΣΚΛΗΡΑ κάθε μέρα και δίνοντας τα ΠΑΝΤΑ για την ομάδα μας. ΑΓΑΠΩ αυτόν τον σύλλογο, ΣΕΒΟΜΑΙ τον Πρόεδρο και τους φιλάθλους μας και δεν θα έκανα ποτέ κάτι για να προδώσω την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Ολυμπιακού. Παρόλο που ακούω για άλλες ομάδες να ενδιαφέρονται για εμένα, η καρδιά μου στην Ελλάδα ανήκει στον Ολυμπιακό και κανείς δεν θα έπρεπε να το αμφισβητεί αυτό. Πιστεύω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω αποδείξει με τον χαρακτήρα μου και την αφοσίωση μου τι άνθρωπος είμαι, τι αθλητής είμαι. Αυτή τη στιγμή πραγματικά δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον για εμένα. Είμαι ακόμα νέος και και θέλω να παίζω ποδόσφαιρο! Θέλω να γίνω καλύτερος και να πραγματοποιήσω τα ΟΝΕΙΡΑ που έχω από μικρό παιδί. Τώρα όμως, είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην καθημερινή μου προπόνηση και στους στόχους της ομάδας μας. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα συνεχή μηνύματα στήριξης και την δύναμη και το κίνητρο που μου δίνετε όλα αυτά τα χρόνια ώστε να μην εγκαταλείψω ΠΟΤΕ τους στόχους μου και να κρατάω ΠΑΝΤΑ την πίστη μου ζωντανή!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X