Ψάχνει και «λαυράκια» στη Βραζιλία ο "Μίλο" για την ενίσχυση της επίθεσης

Ξεκινά από την Ουγγαρία και καταλήγει σε Αργεντινή και Βραζιλία ο "Μίλο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic1-μιλοβανοβιτςΑυτό το μεταγραφικό ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία φαίνεται πως έχει ως βασικό στόχο την ολοκλήρωση κάποιων επαφών. Ενδεχομένως και το κλείσιμο της μεταγραφής του Λούκα, ενός παίκτη που έχει τσεκαριστεί επισταμένως και κρίνεται αξιόλογη επιλογή για την ΑΕΚ. Ωστόσο, εάν το θέμα αφορούσε μόνο το κλείσιμο της συμφωνίας, δεν ήταν απαραίτητο το ταξίδι.

Ο Μιλοβάνοβιτς ψάχνει στη χώρα της σάμπα για κάποια «λαυράκια». Για παίκτες που αγωνίζονται σε μικρότερες κατηγορίες του πρωταθλήματος, αλλά είναι εξελίξιμοι και με πολλές προοπτικές. Τα τελευταία χρόνια το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο έχει και πάλι υψηλά συμβόλαια στη μεγάλη κατηγορία και είναι δύσκολο να βρεθεί λύση από εκεί. Αλλά σε μια χώρα που γεννά συνεχώς ποδοσφαιριστές, υπάρχει χρυσός ακόμα και σε μικρότερες κατηγορίες.

Όπως σας ανέφερε το enwsi.gr, η ΑΕΚ αναζητά σίγουρα τρεις μεσοεπιθετικούς και 1-2 επιθετικούς. Στη Βραζιλία ο Μιλοβάνοβιτς κοιτά για περιπτώσεις που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και βρίσκονται ακόμα στο ξεκίνημα. Εχει σειρά επαφών, καθώς η ΑΕΚ φιλοδοξεί να δημιουργήσει δίκτυο συνεργασίας με ομάδες της Βραζιλίας και οι επαφές που έχει τώρα ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, θα είναι καθοριστικές.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X