"Παραγγελιά" για οκτώ μεταγραφές

Το απόλυτο ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

goal panigirismos aek me kerkyraΗ ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει πρωταγωνίστρια στη Super League. Αυτό είναι το δεδομένο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ξεκαθαρίσει σε όλους ότι είναι αποφασισμένος να κάνει ό, τι είναι δυνατόν ώστε να φέρει ξανά το χαμόγελο στα χείλη των φίλων το Δικεφάλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enwsi.gr, η “παραγγελιά” του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ προς τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Τραϊανό Δέλλα είναι ξεκάθαρη. “Κάντε όσες μεταγραφές χρειάζονται για να γίνει και πάλι η ομάδα πρωταγωνίστρια”.

Η ενημέρωση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ότι οι “κιτρινόμαυροι” έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν τουλάχιστον οκτώ μεταγραφές με μοναδικό σκοπό να πρωταγωνιστήσει άμεσα η ΑΕΚ, με τη επιστροφή της στη Super League. Έχουν μάλιστα ξεκαθαριστεί και οι θέσεις στις οποίες η Ένωση αναζητά παίκτες, όχι επειδή οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν είναι ικανοποιημένοι απ’ την παρουσία του υπάρχοντος ρόστερ, αλλά επειδή θέλουν με την επιστροφή της ομάδας στην κορυφαία τη τάξει κατηγορία να κάνουν τη διαφορά.

Τι αναζητούν; Τερματοφύλακα, δεξί μπακ (για να έχουν δύο επιλογές μαζί με τον Μπακάκη), αριστερό μπακ (ώστε να παίζουν μαζί με τον Σοϊλέδη) και έναν στόπερ για το κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή έχει ήδη προστεθεί ο Σιμόες, ενώ οι “κιτρινόμαυροι” αναμένεται να κάνουν κίνηση για αριστερό εξτρέμ (δεν έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του Μπαρμπόσα), δεξί εξτρέμ για να παίζει μαζί με τον Πλατέλλα, “δεκάρι” και επιθετικό, για να πλαισιώσει τη γραμμή κρούσης μαζί με τον Αραβίδη και (ενδεχομένως) τον Κρισάντους. Πρόθεση των υπευθυνων της ομάδας είναι να γίνουν όλες εκείνες οι κινήσεις που θα οδηγήσουν την ΑΕΚ ξανά στις επιτυχίες, σε συνδυασμό με την επιστροφή της ομάδας στη Super League.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X