«Οι φίλοι της ΑΕΚ έκαναν αυτό που έπρεπε»

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - ΜΕΝΤ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÌÅÍÔ (VOLLEYLEAGUE 2014-2015)Ο κεντρικός της ΜΕΝΤ Γιάννης Παπαϊακώβου είπε για τον αποψινό αγώνα στην Γλυφάδα κόντρα στην ΑΕΚ «Η ΑΕΚ ήταν κοντά σε όλο τον αγώνα. Της δώσαμε το δικαίωμα στο 3ο σετ όταν κάναμε ένα κενό από θέμα απόδοσης. Ανακάμψαμε στο 4ο και ευτυχώς πήραμε το πολύ σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια. Στη συνέχεια έχουμε Ορεστιάδα και Κηφισιά. Με την Κηφισιά ελπίζουμε να συνεχίσει με την εικόνα που έχει εκτός έδρας κι εμείς να συνεχίσουμε με τις καλές εμφανίσεις. Πιστεύω ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων η Κηφισιά μπορεί να μας δώσει κάποιο βαθμό ή κάποιους βαθμούς. Είναι καλό που έχεις οπαδούς να ανεβάζουν το κλίμα του αγώνα και δικαιολογείται μία έξαρση στο τέλος, που στην ουσία δεν είχαμε τίποτα. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ βοήθησαν στον ρυθμό του αγώνα».

Ο διαγώνιος της ΜΕΝΤ, Χάρης Σακόγλου είπε: «Ξεκινήσαμε αρκετά δυνατά. Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, πολλές κόντρες, ο κόσμος φώναζε. Ο καλύτερος και αυτός με τη μεγαλύτερη θέληση νίκησε. Ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος, προσπαθήσαμε. Έχω κάποια παράπονα κυρίως από τον εαυτό μου, όλη η ομάδα προσπάθησε. Αυτό που κρατάμε από μία μέτρια εμφάνιση είναι το αποτέλεσμα. Οι φίλοι της ΑΕΚ ήταν συνεπέστατοι, έκαναν αυτά που έπρεπε να κάνουν. Φώναξαν για την ομάδα τους και δεν είχαμε τίποτα πέρα από λίγα πράγματα στο τέλος. Πάμε με για νίκη στο επόμενο παιχνίδι με ψυχολογία και θα προσπαθήσουμε να σώσουμε όσα μπορούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X