«Η ΑΕΚ έχει παίκτες που έχουν πάρει τίτλους, τον Διομήδη θέλαμε στον τελικό»

«Η ΑΕΚ έχει παίκτες που έχουν πάρει τίτλους, τον Διομήδη θέλαμε στον τελικό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gewrgiadisΓια την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και για τον μεγάλο τελικό (29/3) του Κυπέλλου χάντμπολ κόντρα στην ΑΕΚ στο PAOK Sports Arena, μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Νίκος Γεωργιάδης.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» σχολίασε μεταξύ άλλων στον Arena FM 89,4 την προβολή που έχει ο φετινός τελικός, μίλησε για την βία στα γήπεδα αλλά και για τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Αρχικά, σχολίασε την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, λέγοντας πως: «Εμείς έχουμε κατοχυρώσει τη δεύτερη θέση και στην επόμενη φάση θα διεκδικήσουμε το τίτλο στα πλέι-οφ. Δεν έχουμε μπει ακόμα στην διαδικασία να σκεφτούμε τι θα γίνει στο τέλος. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το Κύπελλο και πως θα γίνει όλη αυτή η διαδικασία και μετά θα ασχοληθούμε και με τον τίτλο της φετινής χρονιάς. Δεν ξέρουμε ποιες ομάδες θα συναντήσουμε σε όλη αυτή τη διαδικασία, πάντως στο μυαλό μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Στόχος μας είναι να παίξουμε στον τελικό, που φαίνεται πως θα είναι με τον Διομήδη Άργους πάντως.»

Ο ΠΑΟΚ στην αρχή της σεζόν δεν άρχισε καλά ωστόσο στην συνέχεια βρήκε ένα ρυθμό και κέρδισε αρκετά παιχνίδια, με τον κόουτς του «Δικεφάλου», να τονίζει πάνω σε αυτό:

«Κάναμε κάποιες κινήσεις το καλοκαίρι, ήρθαν κάποιοι νέοι παίκτες στην ομάδα και αυτό σημαίνει αυτόματα πως θα χρειαζόμασταν περισσότερο χρόνο για να δέσουμε και να αρχίσει να αποδίδει αυτή η διαδικασία. Ήμασταν και άτυχοι γιατί στις πρώτες αγωνιστικές παίξαμε με δυο πολύ δυνατές ομάδας και δεν τα καταφέραμε, αλλά στη διάρκεια ετοιμαστήκαμε καλύτερα και εμφανιστήκαμε πιο βελτιωμένοι. Η ομάδα πήρε στη συνέχεια κάποια δύσκολα παιχνίδια, ιδιαίτερα εκτός έδρας και πλέον έχουμε έναν πολύ καλό ρυθμό».

Με νίκη ο ΠΑΟΚ αύριο επί του Φοίβου Συκεών, θα έχει απολογισμό 19 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες, όπου πρόκειται για τον καλύτερο απολογισμό της ιστορίας του τμήματος.

«Διαφορετικές εποχές, διαφορετικές καταστάσεις, πάντως είναι κάτι πολύ μεγάλο αυτό που καταφέραμε φέτος και είναι μια καλή παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια. Δείξαμε ότι αν είμαστε σοβαροί, αν δουλεύουμε, αν έχουμε ένα πλάνο και το ακολουθούμε τότε μπορούμε να καταφέρουμε μεγάλα πράγματα».

Για τον τελικό με την ΑΕΚ και αν ήθελε τον Διομήδη Άργους στον τελικό, σχολίασε:

«Όχι μόνο εγώ αλλά όλη η ομάδα θέλαμε τον Διομήδη Άργους αλλά νομίζω ότι θα έχουμε την δυνατότητα να κοντραριστούμε και πάλι μαζί τους στον τελικό του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ διαφορετική διαδικασία. Είναι μια ομάδα έμπειρη, έχει αρκετά προβλήματα φέτος, αλλά έχει παίκτες που τα τελευταία χρόνια έχουν πρωταγωνιστήσει και έχουν πήραν τίτλους. Νομίζω έχει μια δύσκολη αξία όλο αυτό το πράγμα, θα ήταν διαφορετικά με το Άργος, αλλά και αυτό το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο για άλλους λόγους».

Τι διαφοροποιήσεις περιμένουμε από το παιχνίδι του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ σε σχέση με αυτό του Κυπέλλου:

«Μεγάλες διαφορές. Εκείνο ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε για ψυχολογικούς λόγους και καταφέραμε και το πήραμε. Η ομάδα και να έχανε σε εκείνο το παιχνίδι θα ήταν πάλι στη δεύτερη θέση. Με την ίδια διαδικασία είχε μπει σε εκείνο το παιχνίδι και η ΑΕΚ. Τώρα, ο τελικός κυπέλλου, δεν χωράει προβλήματα και αυτό θα έρθει να κάνει ο αντίπαλος. Εμείς θα παίξουμε στην Θεσσαλονίκη με αρκετό κόσμο στο πλευρό μας. Είναι ένας τελικός που δίνει ένα περισσότερο άγχος. Αν καταφέρουμε το άγχος να το κάνουμε δημιουργικό, τότε θα καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε«.

Για την προβολή που έχει ο φετινός τελικός, σε σχέση με άλλα χρόνια:

«Δεν φταίει κανένας άλλος, εμείς είμαστε υπεύθυνοι για αυτό. Εμείς οι άνθρωποι που είμαστε μέσα στο χάντμπολ. Αυτό που θα συμβεί πάντως τώρα είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας,-μέσα στο χάντμπολ- να δείξουμε ότι μπορούμε να μπούμε μέσα στα μεγάλα γήπεδα, ότι μπορούμε να φέρουμε κόσμο. Είναι μια ιδιαιτερότητα που δυο μεγάλες ομάδες θα έχουν κόσμο σε τελικό αλλά αν, όλα αυτά τα παντρέψουμε όμορφα τότε μπορούμε να κάνουμε μια πολύ καλή γιορτή για το άθλημα».

Σχετικά με τα εισιτήρια του παιχνιδιού και το φόβο των επεισοδίων, είπε:

«Φταίει γενικότερα η παιδεία μας και η κουλτούρα μας πάνω στον αθλητισμό. Συμβαίνουν πολλά φαινόμενα βίας σε όλα τα επίπεδα του αθλητισμού και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ άσχημο. Πρέπει να το δούμε λίγο πιο βαθιά για να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και να πράττουμε διαφορετικά σαν κοινωνία, έτσι ώστε αύριο μεθαύριο, ίσως καταφέρουμε να γεμίζουμε ένα Παλατάκι με οπαδούς και των δυο ομάδων».

Για το γεγονός πως ουσιαστικά είναι σαν να έχει ο ΠΑΟΚ την έδρα αν και δεν προπονείται στο PAOK Sports Arena:

«Ναι εμείς δεν προπονούμαστε στο Παλατάκι, δεν είναι η έδρα μας. Πάντως αυτό δίνει μια άλλη αίσθηση στα παιδιά και μακάρι να τα καταφέρουμε. Από όσο ξέρω ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει κάποιο κύπελλο μέσα στο Παλατάκι, σίγουρα μας γεμίζει άγχος αλλά όπως είπα και πριν, πρέπει να μας βγει σε δημιουργικότητα και να καταφέρουμε να είμαστε καλύτεροι από αυτό που μπορούμε».

Για το αν είναι η χρόνια του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Πολύ καλές πιθανότητες για να πάρουνε το κύπελλο έχουνε και τα κορίτσια του χάντμπολ. Είναι μια καλή χρονιά για τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και μακάρι να κλείσει θετικά»

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο:

«Αυτό που πρέπει να απασχολεί εμάς, είναι πως θα πάρουμε το Κύπελλο. Θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ και αυτό είναι δική μας δουλειά να το δείξουμε. Χρειαζόμαστε το κόσμο μαζί μας για να μας βοηθήσουν αλλά αυτό που θα μείνει στο τέλος είναι το κύπελλο. Θέλω να πιστεύω πως όλα θα κυλήσουν ήρεμα και θα είναι μια γιορτή ο τελικός».

Για το γεγονός πως στο γυναικείο τελικό δόθηκαν περισσότερα εισιτήρια:

«Και σε εμάς πιστεύω θα συνέβαινε αν ήταν το παιχνίδι με το Άργος. Εμείς το θέλαμε για το λόγο που ανέφερα προηγουμένως, αλλά και γιατί θα μπορούσαμε να φέρουμε περισσότερο ΠΑΟΚτσήδικο κόσμο στο Παλατάκι χωρίς να υπάρχει ο φόβος των επεισοδίων. Τώρα με την ΑΕΚ είναι μια τελείως διαφορετική κατάσταση, πρέπει να την αποδεχτούμε και να κυλήσουν όλα ήρεμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X