Και το μυαλό του είναι θολό, πω, πω, πω, πω, πω, πω

daskalopoulos-δασκαλοπουλοςΘυμάστε το μεγάλο ποίημα παρωδία του Γιώργου Μιχαλακόπουλου με τους πετεινούς, τα μαύρα και κόκκινα κοράκια, αλλά και τις κότες; Κάπως έτσι θα καταλήξουν όσοι επιμένουν να ασχολούνται με τα τερτίπια της ελληνικής διαιτησίας και των κέντρων εξουσίας. Τελευταίο παράδειγμα, ο μέγας Δασκαλόπουλος. Οταν ο παρατηρητής ρώτησε τον κορίνθιο ρέφερι για την υπόδειξή του, αυτός του απάντησε: «Εδειξα παράβαση στο μαρκάρισμα του Ζέκα και του Στυλ στον Ναπολεόνι και όχι σε αυτό του Ταυλαρίδη στον Λαζαρίδη», εξήγηση που, όμως, δεν φάνηκε να πείθει τον Δημήτρη Τσορτανίδη. «Δεν κάνεις κάποια κίνηση, για να επιβεβαιώσεις αυτά που λες. Δεν έδειξες κίτρινη κάρτα στον Ζέκα, για να φανεί ότι πράγματι ήθελες να σκεφτείς κάτι» (σ.σ. θα ήταν δεύτερη)». «Αργησα, επειδή το σκέφτηκα λίγο. Το μυαλό μου δεν ήταν καθαρό εκείνην τη στιγμή» απάντησε ο Δασκαλόπουλος, σύμφωνα με την εφημερίδα Goal.

Ο Δ. Τσορτανίδης υποστήριξε ότι θα δει τη φάση σε βίντεο. Σύμφωνα με πληροφορίες, του βάζει χαμηλό βαθμό και τον θέτει στη διάθεση της ΚΕΔ για ακόμη μία φορά, καθώς προερχόταν από τιμωρία. Επίσης, στην έκθεσή του φέρεται να αναφέρει ότι σωστά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Δώνης. Ο 36χρονος ρέφερι, αφού είδε τη φάση του 57ου λεπτού στην τηλεόραση, απαντούσε σε όσους τον ρωτούσαν. «Δεν είναι πέναλτι-μαϊμού. Υπάρχει επαφή, αλλά ο παίκτης του Ατρόμητου πέφτει εύκολα».

Με εκφράσεις πεζοδρομίου καθύβρισε τον Τάσο Λαγό ο διαιτητής Δασκαλόπουλος, όπως κατήγγειλε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, στα αποδυτήρια της ομάδας. «Στη διάρκεια του ματς διαμαρτυρήθηκα, γιατί μου έδειξε κίτρινη κάρτα, και αυτός έβαλε το χέρι του μπροστά στο στόμα και μου είπε “Αντε γαμ…!”. Οταν τον ρώτησα αν εννοεί εμένα και αν τολμάει να βγάλει το χέρι από το στόμα, για να επαναλάβει τη βρισιά, μου απάντησε: “Σε γράφω στα αρχ… μου!”» ανέφερε, με τον Ζέκα, που ήταν δίπλα στη φάση και έτρεξε να τον απομακρύνει – ηρεμήσει, να τον επιβεβαιώνει απόλυτα. Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να καταγγείλει τη συμπεριφορά του Δασκαλόπουλου.

«Μιλούσα αγγλικά στους ποδοσφαιριστές, γιατί οι μισοί ήταν ξένοι. Δεν τον έχω βρίσει ποτέ» ισχυριζόταν ο κορίνθιος ρέφερι. Μάλιστα, σημειώθηκε και μία παρεξήγηση με τον Νίνη, που φέρεται να του είπε, όταν του έκανε παρατηρήσεις στα αγγλικά, για να στηθεί σε έναν τοίχο: «Ελληνας είμαι, γιατί μου μιλάς στα αγγλικά;».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X