Ξεκινάει τις επαφές ο Μιλοβάνοβιτς με πρώτο και μεγάλο στόχο τον Λούκα

Ξεκινάει τις επαφές ο Μιλοβάνοβιτς με πρώτο και μεγάλο στόχο τον Λούκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

LuccaΟ Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ταξίδεψε χθες για την Βραζιλία, όπου θα παραμείνει  δέκα μέρες με συγκεκριμένο πλάνο στην ατζέντα του. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης αποφάσισε να κάνει το μεγάλο αυτό ταξίδι για ακόμα μια φορά, προκειμένου να ολοκληρώσει τις επαφές που είχε ξεκινήσει για το θέμα του Λούκα.

Πλέον είναι σαφές ότι αυτός φαίνεται να είναι ο παίκτης για τον οποίο ενδιαφέρονται οι «κιτρινόμαυροι», που περιμένουν τα καλά νέα από την χώρα της  «Σάμπα».

Ο Μιλοβάνοβιτς θα ξεκινήσει το νέο κύκλο επαφών με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να κορυφωθούν τις επόμενες μέρες και μεγάλος στόχος  του τεχνικού διευθυντή είναι να επιστρέψει με την υπογραφή του ποδοσφαιριστή.

Πάντως ο Λούκα δεν είναι ο μοναδικός παίκτης για τον οποίο ενδιαφέρεται η ΑΕΚ. Στο μπλοκάκι του «Μίλο» βρίσκονται και άλλες περιπτώσεις τις οποίες και θα τσεκάρει. Άλλωστε κατά την παραμονή του στην Βραζιλία αναμένεται να παρακολουθήσει αρκετές αναμετρήσεις. Το όνομα του Σισίνιο δείχνει να απασχολεί την Ένωση, αλλά πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση.

Εξάλλου μπορεί ο μάνατζερ του Μέγιερι να τόνισε δημοσίως ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον πελάτη του, ωστόσο η πραγματικότητα φαίνεται να είναι διαφορετική. Οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X