Αραβίδης τρομερός την οδηγεί

Αραβίδης τρομερός την οδηγεί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

iraklis psaxnon-aek-ηρακλης ψαχνων-αεκΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Για την ΑΕΚ, το παιχνίδι ήταν μια διαρκής προσπάθεια να διασπαστεί μια άμυνα 11 ποδοσφαιριστών που είχε παραταχθεί πίσω από τη σέντρα και δεν…ξεμυτούσε καν προς την εστία του Ανέστη. Χρειαζόταν κίνηση, καλή κυκλοφορία της μπάλας, ατομικές εμπνεύσεις. Η Ενωση στηρίχθηκε κυρίως στον σούπερ Αραβίδη, που βρισκόταν παντού και τα έκανε όλα, αλλά και στον ιδιαίτερα κινητικό Μπαρμπόσα. Ο Πορτογάλος είχε διάθεση, πήρε πρωτοβουλίες, άλλαζε συνεχώς θέσεις μέσα στο γήπεδο, αλλά του έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Η ΑΕΚ αναπτυσσόταν με την ίδια ευχέρεια, τόσο από τον άξονα, όσο και από τα άκρα. Ωστόσο, με δεδομένη την κίνηση του Αραβίδη εκτός περιοχής, υπήρχαν πολλές στιγμές που οι επιθέσεις δεν είχαν αποδέκτη μέσα στο «κουτί», ώστε να υπάρξουν ευκαιρίες. Η Ενωση απειλούσε κατά κύριο λόγο με μακρινά σουτ. Όταν μπήκε στην περιοχή με αξιώσεις έπειτα από τη σέντρα του Σοϊλέδη, ο Αραβίδης μπόρεσε με όμορφη κεφαλιά να νικήσει τον Μανιάτη και να ανοίξει το σκορ.

Αν και πήρε προβάδισμα στο φινάλε και έδειχνε πως ήλεγχε το παιχνίδι, η ΑΕΚ έβαλε δύσκολα στον εαυτό της στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Τα πολλά ζητήματα που υπήρχαν στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο εμφανίστηκαν ξανά, ο Κολοβέτσιος δεν απομάκρυνε τη μπάλα και ο Ανέστης ανέτρεψε τον Ράντι. Ωστόσο, ο φύλακας άγγελος της «κιτρινόμαυρης» εστίας ήταν εκεί και με εξαιρετική επέμβαση στη δεξιά γωνία του απομάκρυνε τη μπάλα στην εκτέλεση του επιθετικού από τη Γουινέα.

Οι «κιτρινόμαυροι» αφυπνίστηκαν και κατάφεραν να τελειώσουν το παιχνίδι στην αμέσως επόμενη φάση. Γρήγορη αντεπίθεση με τον Σοϊλέδη από αριστερά, συστημένη σέντρα στην καρδιά της περιοχής, όπου ο Ζόριτς λειτουργώντας ως φορ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή. Ο Μαυροβούνιος σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή και έδειξε πως όσο παίρνει παιχνίδια στα πόδια του, μπορεί να δείχνει την ποιότητα του.

Ωστόσο, μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ και σε αυτό το παιχνίδι, ήταν ο Χρήστος Αραβίδης. Ο επιθετικός της Ενωσης χτύπησε για δεύτερη φορά στο ματς, φτάνοντας τα 15 γκολ σε 16 παιχνίδια, αυτή τη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Εχοντας πάρει πλέον την ευθύνη για την εκτέλεση «στημένων» φάσεων, ο Αραβίδης έφερε όμορφα τη μπάλα προς την εστία και νίκησε τον Μανιάτη που δεν μπόρεσε να απομακρύνει τη μπάλα και την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του.

Ο Δέλλας άρχισε τις αλλαγές δίνοντας ξανά χρόνο στον Κρισάντους. Η ΑΕΚ δέχθηκε γκολ αναπάντεχα από δυνατό σουτ του Βασίλη Πατσατζόγλου, στο οποίο δεν πρόλαβε να αντιδράσει ο Ανέστης. Οι αλλαγές έριξαν τον ρυθμό του αγώνα, αλλά η Ενώση είχε ξανά μια μεγάλη ευκαιρία με τον Αραβίδη, που είδε το δοκάρι να σταματά τη μπάλα σε προβολή του έπειτα από γύρισμα του Μπαρμπόσα. Ωστόσο, τίποτα δεν άλλαξε σε ό,τι αφορά τον τελικό νικητή και η ΑΕΚ πήρε ακόμα ένα τρίποντο.

Δείτε πως μετέφερε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr πατώντας εδώ

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1): Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον (84’ Φαγιέ), Ανάκογλου, Πλατέλλας (69’ Κρισάντους), Μπαρμπόσα, Ζόριτς (73’ Γροντής), Αραβίδης

Ηρακλής Ψαχνών (Η. Φυντάνης, 4-2-3-1): Μανιάτης, Μπακομήτρος, Ραπτάκης, Σικαλιάς, Τσούπρος, Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι, Τσεβάς (69’ Πολίτης), Παληγεώργος (75’ Ιβκοβιτς), Ράντι (85’ Ενρίκο), Νικόλτσης

Ο διαιτητής Σκουλάς έδωσε κίτρινη κάρτα στους Ζόριτς (29’), Ανέστη (51’)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X