Ώρα απολογίας για την ΑΕΚ, που έχει έτοιμη την υπερασπιστική της γραμμή

Ώρα απολογίας για την ΑΕΚ, που έχει έτοιμη την υπερασπιστική της γραμμή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

grigoriou-γρηγοριουΣε μια δύσκολη διαδικασία θα μπει το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ που θα προσπαθήσει να προασπίσει τα συμφέροντα της ΑΕΚ, απέναντι στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Οι κιτρινόμαυροι κινδυνεύουν με τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών συνολικά 2-4 αγωνιστικών, αφαίρεση τριών βαθμών και πρόστιμο, για την διακοπή του αγώνα Κυπελλου με τον Ολυμπιακό.

Το enwsi.gr σας είχε ενημερώσει για την καθυστέρηση στο να εκδικαστεί η υπόθεση, κάτι που σημαίνει ότι δεν προλαβαίνει την πρώτη αγωνιστικής μιας ενδεχόμενης ποινής στο παιχνίδι με τον Πανηλειακό, με τον οποίο φυσικά δεν θα αγωνιστεί.

Ο λόγος είναι ότι ακόμα και την ίδια μέρα να ανακοινωθεί η τιμωρία (ενδεχόμενο που δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες) χρειάζεται να περάσουν τρία 24ωρα για να έχει ισχύ η ποινή

Φυσικά οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ έχουν ήδη ετοιμάσει την υπερασπιστική τους γραμμή, με την οποία προσδοκούν ότι η ομάδα θα τιμωρηθεί με την μικρότερη δυνατή ποινή, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές του Δέλλα να στερηθούν τους φιλάθλους σε όσο το δυνατόν λιγότερα παιχνίδια.

Από κει και πέρα οι κιτρινόμαυροι έχουν ετοιμάσει την υπερασπιστική τους γραμμή, η οποία θα βασιστεί στην άψογη συμπεριφορά 65.000 φιλάθλων της σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ είναι σαφές ότι θα τεθεί θέμα πρόκλησης από μέλη του Ολυμπιακού, κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X