«Πάγωσε» στη Μόσχα με οδυνηρό αποκλεισμό (VIDEO)

«Πάγωσε» στη Μόσχα με οδυνηρό αποκλεισμό (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

demisΕίναι από τις ευρωπαϊκές βραδιές που ουδείς μπορεί να ξεχάσει. Και όμως η ΑΕΚ βρέθηκε τόσο κοντά στην πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Οι χαμένες ευκαιρίες και ο αποκλεισμός στις καθυστερήσεις ολοκλήρωσαν μια πορεία που θα μπορούσε να μετατραπεί σε μεγάλη επιτυχία για την Ένωση.

Η Λοκομοτίβ ήταν από τις ομάδες που δεν φόβιζαν την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ τότε μάλιστα ήταν πρώτη στο πρωτάθλημα, μετρώντας συνεχόμενες νίκες.

Σαν σήμερα λοιπόν πριν 17χρόνια και μετά το 0-0 της Νέας Φιλαδέλφειας, οι κιτρινόμαυροι αγωνίστηκαν στη Μόσχα απέναντι στην Λοκομοτίβ. Οι Ρώσοι προηγήθηκαν στο 55ο λεπτό, με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει με πέναλτι του Κοπιτσή. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ, αλλά η Ένωση βρήκε χώρους για να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα και να καθαρίζει την πρόκριση.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Νικολαϊδης έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες, με τους Ρώσους τελικά να πετυχαίνουν το 2ο γκολ στις καθυστερήσεις.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Ατματσίδης, Καλλιτζάκης, Κασάπης, Μανωλάς, Μαχαιρίδης, Γκρέταρσον, Μαλαδένης (88′ Κεφαλάς) Σαβέβσκι (65′ Σέμπουε) Κοπιτσής, Κωστένογλου, Νικολαΐδης

[youtube id=”po2BxMRjDI8″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X