Αποφασισμένοι να παίξουν σε γεμάτο ΟΑΚΑ με τον Αρη είναι στη «Βασίλισσα»

Δουβής: «Θέλουμε μια ΑΕΚ ελληνική, που θα παίζει Ευρώπη, στο δικό της γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

giannias-aggelopoulos-douvis-karer-γιαννιας-αγγελοπουλος-δουβης-καρερΤο enwsi.gr σας αποκάλυψε τις μεθοδεύσεις που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα με φόντο την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αρη την επόμενη Κυριακή. Μια υπόθεση που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να λυθεί σε ελάχιστο χρόνο, εξελίσσεται σε σίριαλ. Λειτουργώντας κουτοπόνηρα, ο Αρης ψάχνει δικαιολογίες και θέλει να παίξει σε ένα ΟΑΚΑ που δεν θα έχει κόσμο, δεδομένου πως αν το ματς διεξαχθεί στις 3 θα συμπέσει με τον τελικό του χάντμπολ και το ματς της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Καλλιθέα.

Οι δικαιολογίες που ανακαλύπτουν οι εκπρόσωποι του Αρη είναι σαθρές. Προφασίζονται πως έχουν γιορτή για τα γενέθλια του συλλόγου, πως δεν μπορούν να έρθουν νωρίτερα στην Αθήνα και άλλες παρόμοιες ιστορίες. Η ΑΕΚ έχει αντιπροτείνει κάθε άλλη διαθέσιμη ώρα, ενώ έχει καταστήσει σαφές πως συζητά ακόμα και να γίνει το ματς το Σάββατο, σε όποια ώρα επιθυμεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μέχρι τώρα, σκοντάφτει σε στείρα άρνηση.

Από την ΑΕΚ πάντως είναι αποφασισμένοι να φτάσουν το θέμα στα άκρα. Ηδη, έχουν καταστήσει σαφές προς τον ΕΣΑΚΕ πως είναι έντονα δυσαρεστημένοι από τον χειρισμό της υπόθεσης. Πρόθεση της «Βασίλισσας» είναι να αγωνιστεί οποιαδήποτε μέρα και ώρα επιθυμεί ο Αρης, πέραν της Κυριακής στις 3. Η ΑΕΚ θέλει να δυναμώσει στα κέντρα αποφάσεων του ελληνικού μπάσκετ και ο Σταύρος Δουβής χειρίζεται το θέμα, για να πετύχει τον στόχο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X