Ο Γροντής «χτυπά» ενδεκάδα στα Ψαχνά, αλλαγές ετοιμάζει ο Δέλλας με τον Ηρακλη

Ο Γροντής «χτυπά» ενδεκάδα στα Ψαχνά, αλλαγές ετοιμάζει ο Δέλλας με τον Ηρακλη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

grontisΜετά την απουσία του Πέτρου Μάνταλου λόγω του τραυματισμού του, ο Τραϊανός Δέλλας προσπαθεί να βρει τον κατάλληλο να τον αντικαταστήσει. Αν και το φορτίο είναι αρκετά… βαρύ. Ο Ντάρκο Ζόριτς στον Ταύρο δεν έδειξε έτοιμος να καταφέρει να πάρει την φανέλα βασικού και για τον λόγο αυτό ο προπονητής του έκανε νέες δοκιμές ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών αύριο για την Football League.

Ο Δέλλας έβαλε σήμερα στα Σπάτα τον Δημήτρη Γροντή σε ελεύθερο ρολό πίσω από τον Χρήστο Αραβίδη που ήταν φουνταριστός, με τον Μάρκο Ντούνη δεξιά στην επίθεση και τον Ελντερ Μπαρμπόσα αριστερά. Κάτι που σημαίνει ότι ο Κρισάντους μένει στον πάγκο, μετά την παρουσία του στον αγώνα με τον Φωστήρα όπου ήταν βασικός.

Στην άμυνα ο Λαμπρόπουλος με τον Τζανετόπουλο ήταν στο αρχικό σχήμα, με τον Μπακάκη δεξί μπακ και τον Σοϊλέδη αριστερό μπακ, ενώ το δίδυμο στα χαφ με τον Γιόχανσον και τον Ανάκογλου δεν… έσπασε καθότι αποτελεί και την μεγάλη δύναμη της ΑΕΚ στον άξονα.

Ο Δέλλας εν συνεχεία έκανε και αλλαγές στην ενδεκάδα, αν και έδειξε ότι αυτοί οι δέκα έχουν… προτεραιότητα για να είναι βασικοί στα Ψαχνά.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X