Ατματσίδης: "Όχι επιλεκτική δικαιοσύνη, οι νόμοι ισχύουν για όλους"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

atmatzidis kasapis mpormpokisΜε αφορμή την απόφαση να μη κληθούν σε απολογία για τα όσα έπραξαν στο ΟΑΚΑ οι Περέιρα και Κασάμι, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΚ Ηλίας Ατματσίδης εξέφρασε την άποψή του στην εφημερίδα «ΩΡΑ των Σπορ».

Ο πρώην άσος της Ένωσης έθεσε ερωτηματικά για τη βία ενώ χαρακτήρισε ως σκάνδαλο την ατιμωρησία των δύο «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι απίστευτο πως ενώ όλη η Ελλάδα είδε τι έκαναν ο Περέιρα και ο Κασάμι, η Δικαιοσύνη να μην έχει ασχοληθεί με τις περιπτώσεις τους και να τους αφήνει ατιμώρητους! Μιλάμε για μέγα σκάνδαλο που πραγματικά σε κάνει να απορείς για πού μπορούν ακόμα να φτάσουν κάποιοι, που δείχνουν… επιλεκτική επιβολή της Δικαιοσύνης! Είδε όλος ο κόσμος τι έκαναν οι συγκεκριμένοι και πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά! Μετά το παιχνίδι ο κύριος Μελισσανίδης κλήθηκε σε απολογία για τις δηλώσεις του, ενώ και η ΑΕΚ θα τιμωρηθεί για την εισβολή των οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είδα όμως να έχει γίνει κάποια κλήση σε απολογία για τον κύριο Περέιρα και τον κύριο Κασάμι! Δεν γίνεται να αναρωτιόμαστε από πού προέρχεται η βία. Αυτό που έκαναν δεν είναι βία; Να κάνουν τέτοιες απαράδεκτες και αχαρακτήριστες χειρονομίες, προς τον κόσμο της ΑΕΚ; Μα είναι δυνατόν; Υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες που θα έπρεπε η Πολιτεία να εξετάσει. Πως γίνεται να τα βλέπουν αυτά και να μην αντιδρούν, να μην τους ακουμπάνε καν;» «Εδώ και πόσα χρόνια βλέπουμε να υπάρχει επιλεκτική δικαιοσύνη και επιλεκτικές ποινές. Ο κόσμος έχει αηδιάσει και δεν αντέχει άλλο. Είναι τυχαίο πως είναι άδεια όλα τα γήπεδα; Εφόσον η Πολιτεία επιθυμεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο θα πρέπει να πάρει μέτρα και να κοιτάξει το πρόβλημα στη ρίζα του. Είναι προκλητικό να μην κληθούν σε απολογία ο Περέιρα με τον Κασάμι και περιμένω, όπως και πάρα πολύς κόσμος, να δω τη στάση που θα κρατήσει η αθλητική δικαιοσύνη. Οι νόμοι ισχύουν για όλους».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X