«Σε δύο εβδομάδες τελειώνει η μεταγραφή του Μαρτίνες»

«Σε δύο εβδομάδες τελειώνει η μεταγραφή του Μαρτίνες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

martinesΕτοιμος να αλλάξει άμεσα φανέλα είναι ο Νίκολας Μαρτίνες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, πρώτος σε λεπτά συμμετοχής (2.377′) και σε ασίστ (10) στο πρωτάθλημα φέτος με τον Παναιτωλικό, τον οποίο οδηγεί στην ευρωπαϊκή έξοδο, πολύ πριν την εκπλήρωση του μεγάλου ομαδικού στόχου, ετοιμάζεται να εξαργυρώσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του με ένα νέο, πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, αλλά μακριά από το Αγρίνιο.

«Σε δύο εβδομάδες πιθανολογώ πως η μεταγραφή του ίσως να έχει τελειώσει. Βρισκόμαστε σε προχωρημένες επαφές με ομάδες της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού», είπε στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» κορυφαίο στέλεχος της αγρινιώτικης ΠΑΕ. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως στο μεταγραφικό τους «κάδρο» δεν υπάρχει επίσημα η ΑΕΚ, με την οποία όμως, διατηρούν πάντα ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας, μετά τη μεταγραφή του Μπακάκη και το σίριαλ με τον Γκάλο.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο Μαρτίνες που ετοιμάζεται να αλλάξει επαγγελματική στέγη… Το ίδιο στέλεχος της ΠΑΕ αναφέρει πως στο μικροσκόπιο αντιπάλων, αλλά και ομάδων των πατρίδων τους, βρίσκονται και οι Μπεχεράνο, Βιγιαφάνες και Γοδόι.

Πηγή: ethnos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X