Ο πολύτιμος Μαλίκ Χέρστον, τα κάνει όλα και συμφέρει στο παιχνίδι της «Βασίλισσας»

Ο πολύτιμος Μαλίκ Χέρστον, τα κάνει όλα και συμφέρει στο παιχνίδι της «Βασίλισσας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

herston-χερστονΚάποτε προκαλούσε αίσθηση η πληροφορία πως μια ελληνική ομάδα θα έφερνε έναν NBAερ στην Ελλάδα. Τη φανέλα της ΑΕΚ έχουν φορέσει οι τεράστιοι Ραμπίδης, Βρέινς, Μπλάκμαν, με πορεία ετών στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Ο παίκτης που τώρα κατέχει αυτόν τον τίτλο, αλλά και είναι ένας εκ των κορυφαίων ευρωλιγκάτων παικτών, είναι ο Μαλίκ Χέρστον. Ο παίκτης που τα κάνει όλα και συμφέρει για τον Ντράγκαν Σάκοτα, δίνοντας πολύτιμες λύσεις μέσα στο παρκέ.

Ο Χέρστον μπορεί να μη σκοράρει με τον ρυθμό πολυβόλου του Ινγκλις, να μην είναι τόσο φαντεζί όσο ο Μενσά Μπονσού, να μην παίζει για την εξέδρα. Αυτοί που ξέρουν καλά τα μυστικά του μπάσκετ όμως, τον αναδεικνύουν ως τον παίκτη κλειδί για τη νέα ΑΕΚ. Γιατί ο Χέρστον είναι ο παίκτης της ομάδας. Εκείνος που θα παίξει άμυνα, εκείνος που θα πέσει πάνω στον καλό επιθετικό του αντιπάλου, εκείνος που δεν θα κοιτάξει τα στατιστικά του, αλλά με αυταπάρνηση θα παίξει για την ομάδα.

Μη φανταστεί κάποιος όμως, πως ο Χέρστον έχει αριθμούς που περνούν απαρητήρητοι. Σε επτά εμφανίσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ και ενώ είναι φανερό πως βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, ο Αμερικανός έχει μέσο όρο 12,7 πόντους, με 48% στα δίποντα, 31% στα τρίποντα και 66,6% στις βολές. Μαζεύει τέσσερα ριμπάουντ ανά παιχνίδι, δίνει τρεις ασίστ, κάνει σχεδόν ένα κόψιμο και ένα κλέψιμο ανά ματς. Και κάνει πολύ δουλειά, που δεν αποτυπώνεται από τη «στεγνή» γλώσσα της στατιστικής.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X