Δερμιτζάκης: «Ηρακλής και ΑΕΚ οι πιο σταθερές ομάδες της Football League»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dermitzakisΣτο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Λαμίας, Παύλος Δερμιτζάκης. Ο Καβαλιώτης τεχνικός μίλησε για τους στόχους της ομάδας του, αλλά και για τον αυριανό αγώνα απέναντι στον Ηρακλή και μίλησε και για την ΑΕΚ και την πορεία της στην Football League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η προπονητική είναι μια συνεχή προσπάθεια, ειδικά τις σημερινές μέρες που είναι τόσο δύσκολες αυτό που χρειάζεται είναι να έχεις ισορροπίες, σε μια κοινωνία μπερδεμένη όπως εδώ. Πρέπει να είσαι καλός προπονητής αλλά χρειάζεται σίγουρα να έχεις και άλλα στοιχεία για να κάνεις τη διαφορά».

Για τη Λαμία: «Εμείς είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα με πολύ καλή διάθεση. Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε μελλοντικά να πετύχουμε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Φέτος γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια, σίγουρα αυτή τη στιγμή ξεκάθαρος στόχος είναι να μπει η ομάδα στα πλει οφ. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, γιατί έχει έναν πολύ καλό προπονητή και διοικητική ηρεμία. Θεωρώ πως είναι η πιο σταθερή ομάδα μαζί με ΑΕΚ στην κατηγορία. Όλοι πρέπει να δώσουν συγχαρητήρια για την πορεία που έχει στο Κύπελλο ο Ηρακλής καθώς με τον τρόπο αυτό δίνει κύρος και θάρρος στην κατηγορία. Έχουμε δείξει δυνατοί στην έδρα μας αλλά χρειάζεται συγκέντρωση, πάθος, δύναμη και πίστη για να πετύχεις κάτι καλό».

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ: «Καταρχάς θέλω να τονίσω πως είναι διαπίστωση δική μου ότι φέτος ο ΠΑΟΚ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία καθώς του δόθηκε η δυνατότητα να πετύχει τον μέγιστο στόχο του που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αρχικά εκμεταλλεύτηκε το ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο καλή ομάδα γιατί έδωσε ιδιαίτερο βάρος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί είχε κάποιους τραυματισμούς παικτών που ήταν βαρόμετρα για την ομάδα, η ενίσχυση του Ιανουαρίου δεν ήταν τόσο καλή και έτσι έχασε την ευκαιρία του. Όμως οι μεγάλες ομάδες πρέπει να ανταπεξέρχονται στις δυσκολίες. Πλέον ο μεγάλος στόχος για την φετινή σεζόν είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλει οφ».

Για την απομάκρυνση Αναστασιάδη: «Δεν είμαι υπέρ των αλλαγών στους προπονητές. Εμένα προσωπικά μου αρέσει ο Άγγελος και πιστεύω πως όταν παίρνεις προπονητή τον στηρίζεις και πας μαζί του μέχρι το τέλος και τότε κάνεις ταμείο, αυτό όμως δεν γίνεται στην χώρα μας. Το καλό σε αυτή την υπόθεση που έρχεται ο Γεωργιάδης, είναι ότι ξέρει πρόσωπα και πράγματα και εύχομαι να βρει την ηρεμία ώστε να δουλέψει σωστά και να πετύχει κάποια πράγματα».

Για τις μεταγραφές: «Δεν μου λένε κάτι τα ονόματα εμένα. Το θέμα όταν παίρνεις κάποιον παίκτη είναι να έχει αυτά που θέλεις, να είναι ετοιμοπόλεμος και να έχει παιχνίδια στα πόδια του όχι να έρθει στον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει παιχνίδια. Ο Νομπόα και ο Κόστα δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής αυτά που μπορούνε. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν άνθρωπο με οικονομική επιφάνεια και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να διεκδικήσει να πετύχει κάτι καλό».

Για το πώς ενώ έχει βάλει τόσα λεφτά ο Σαββίδης δεν πάει μπροστά η ομάδα: «Θεωρώ πως αυτό είναι κάτι για το οποίο αναρωτιέται όλος ο κόσμος αλλά ο μόνος που μπορεί να απαντήσει είναι ο Σαββίδης . Πάντως έχει δείξει πως έχει διάθεση και θέλει να κάνει πράγματα. Φαίνεται πως θέλει να καλύψει τα χρέη να κάνει προπονητικό κέντρο και γήπεδο, έχει στόχους για τον σύλλογο. Όμως κάπου κολλάνε, ίσως περιμένει να δημιουργήσει τις βάσεις και μετά κάνει τα έργα του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X