Πατάει το παρκέ ο Ουίλμπεκιν για προπόνηση και «τρέχει» για Κολοσσό

Πατάει το παρκέ ο Ουίλμπεκιν για προπόνηση  και «τρέχει» για Κολοσσό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aggelopoulos-wilbekin-αγγελοπουλος-ουιλμπεκινΒρίσκεται στην χώρα μας λίγες ημέρες, αλλά  πρόλαβε να πάρει μια πρώτη γεύση τι εστί ΑΕΚ. Ο Σκότι Ουίλμπεκιν παρακολούθησε την Κυριακή  από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ το «πάρτι» της ομάδας του Σάκοτα επί της Κηφισιάς. Και πλέον είναι έτοιμος να μπει στο παρκέ. Χθες οι κιτρινόμαυροι είχαν ρεπό και σήμερα ο Αμερικανός θα προπονηθεί για πρώτη φορά με τους κιτρινόμαυρους.

Θα αρχίσει να μπαίνει σιγά σιγά στο κλίμα της ομάδας, μαθαίνοντας τον τρόπο παιχνιδιού της «Βασίλισσας» με τη βοήθεια των συμπαικτών του, αλλά και του Ντράγκαν Σάκοτα. Ο Ουίλμπεκιν πάντως πρόλαβε να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες και τον προπονητή του. Μετά το τέλος του αγώνα με την Κηφισιά, κατέβηκε στα αποδυτήρια με τους Αγγελόπουλο και Δουβή και συστήθηκε στην ομάδα.

Μάλιστα ήταν πολύ εντυπωσιασμένος από την εικόνα της ΑΕΚ στο κομμάτι της οργάνωσης, ενώ δήλωσε στους ανθρώπους της Ένωσης ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί αμέσως.

Του Αμερικανού του άρεσε ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας και έτσι κάτι που συζητούσε για αρκετά λεπτά με τους ανθρώπους της ομάδας. Με τη δική του παρουσία η αμυντική εικόνα της ΑΕΚ θα βελτιωθεί, ενώ θα είναι ένα ακόμα «όπλο» που θα τεθεί στην διάθεση του Σάκοτα, ο οποίος θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στο εκτός έδρας ματς με τον Κολοσσό, το ερχόμενο Σάββατο (17.00).

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X